Guadeloupe – en bid af paradis

Man behøver ikke bevæge sig langt væk fra stranden for at finde tropiske regnskove og smukke natur-eventyr

De caribiske og tropiske aner er ikke til at overse på Guadeloupe – stranden kan bruges både aktivt eller til ren afslapning

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I det Caribiske Hav ligger et unikt og uspoleret eventyr og venter på den kræsne rejsende. Går man og leder efter tropiske strande, mytisk azur-blåt vand, jungleeventyr og udsøgt mad så er de små frank-caribiske øer et rigtig godt bud på næste rejsemål. Guadeloupe er fantastisk året rundt, og hvis man ikke er til minusgrader i de norske fjelde eller franske alper, så kan vinterferien meget vel blive erstattet af dette:

Guadeloupe, har været en nærende, poetiske kilde for usædvanlig mange forfattere og digtere. Øernes rene og billedskønne særegenhed inviterer til at blive nedskrevet. Og læst. Det fornemmer du i Saint-John Perses poetiske himmelflugt og Maryse Condés farverige prosa. De mange oplevelser man kan forvente på Guadeloupe er smukt beskrevet i ovenstående video som i flotte billeder beskriver øernes kultur, natur og særegenhed.

Sejl en tur på det azur-blå vand eller nyd en cocktail på sandet

Øerne byder på en væld af muligheder og specielt forskellige former for vandsport kan nydes i det dyb-blå hav der omkredser de smukke øer. Samtidig finder man en hel unik natur på øerne hvori man kan fordybe sig i lange vandre-ture og andre aktiviteter.
Fra toppen af La Soufrière til dybderne i Det Caribiske Hav mærker du poesien sætte sig i kroppens rytme.
Du kan smage øernes sjæl i det raffinerede franske køkken og lade den friske Passatvind ramme dine læber og fylde dine lunger. Man fristes til at lægge skiene på hylden og tage en smut-tur til Guadeloupe.

Billedskøn og næsten mytisk natur-reservater, som ellers kun findes på film.Brud og Gom