3 gode idéer til temabryllup

Lad der ikke være tvivl: Bryllupsdagen er en fest uanset hvad. Men alligevel vælger mange danskere at gøre dagen endnu mere festlig for sig selv og de inviterede.

Temafester er blevet populære, da de bidrager med en spændende dimension til den klassiske bryllupsfest, hvor brudepar og gæster kan indtage rollen i deres helt eget eventyr.

Vi bringer her 3 gode forslag til spændende temafester.

1.    70’er festen

Kør håret tilbage, find bukserne med svaj frem og sæt Grease Lightning på repeat! I slutningen af 70’erne var Grease på alles læber, og det populære soundtrack var i alles ører!

70’erne var kendetegnet af brylcreme, bakkenbarter og ikoniske læderjakker hos fyrrene, mens pigerne klædte sig mere farverigt, krøllede håret og havde store øreringe i ørene.

Ingen 70’er fest er dog komplet uden den bedste musik til brylluppet. Sørg for at øve de bedste 70’er moves og book et band, der kender Grease-albummet til hudløshed.

2.    Hollywood

Rul den røde løber ud og sørg for champagne i alle glas! I Hollywood er alle stjerner, og der skal naturligvis være gallafest.

Sørg for at have en pressefotografen klar ved den røde løber, så han kan tage billeder og forevige minderne fra alle ”stjernerne”. Det store Hollywood skilt skal naturligvis også stå klar ude foran, og så er ingen Hollywood-fest komplet uden kamera, klapskilt og løbende interviews af gæsterne, der spørges ind til deres tøj, holdninger til aftenens brudedans, forventninger til årets fulderik og meget mere. Det kan kun blive godt, når alle de store stjerner støder sammen.

3.    De hårde gangstere

Knap har fruen sat sit hårbånd, før manden har tændt aftenens første cigar. Gangsterfesten starter i 30’erne og slutter med (fest og) ballade langt ud på den lyse morgen.

Til gangsterfesten skal whiskyen flyde, selerne sidde spændt og fruerne skal have bling og perler på. Glem ikke at alle gangsterbosser elsker at tage deres kvinder på kasino, hvor de får lov at bringe held, mens mændene spiller hasard og sender lange blikke.

Ja, bryllupsfesten kan tage form på mange, mange måder. Vi håber, denne korte artikel kan bruges til inspiration, og ønsker alle kommende ægtepar en fantastisk fest!Brud og Gom