4 oplagte gaveideer til gommen

Leder du efter en gave til gommen der skal giftes og have kvinden i hans liv. Til denne store dag vil du selvfølgelig gerne finde på en særlig og lidt mere personlig gave, derfor har vi lavet denne guide med 5 oplagte gaver som du kan give tilden kommende gom. Nogle af gaverne er måske uden for dit budget, men vi har også valgt gaver som de fleste kan give.

En forlænget weekend med spa og wellness

Det lyder måske først som en gave der er mere oplagt til kvinder og til bruden, men mænd elsker i den grad også wellness, massage, afslapning og spa. Især hvis han er en mand som arbejder meget og er dårlig til at holde fri og passe på sig selv.

 

Med et gavekort til wellness og spa fortæller du ham at han skal passe på sig selv og huske at nyde livet lidt. Der findes alverdens weekendophold med spa og wellness i danmark, tyskland, norge og sverige.

Et nyt lækkert ur

Hvis der er noget som mænd elsker så er det et stort og flot nyt ur, hvem drømmer ikke om det? Start med at finde frem til hvilken stil af ure han kan lide, er han til de store bling bling ure, de mere klassiske og simple, eller skal det være med læderrem? Der findes mange typer af ure, på nettet vil du kunne finde en masse inspiration. Du kan ligeledes finde inspiration på manliness.dk, til at finde endnu flere interessante gaver til ham.

Et gourmetophold på et dansk slot

Hvis gommen du søger efter en god gave til er typen som elsker god mad og gode oplevelser, så kunne en ide måske være et gourmetophold på et dansk slot. Mange gamle slotte er i dag blevet bygget om til små værelser hvor man kan få et unikt og hyggeligt ophold med lækker og udsøgt mad. Som regel er et gourmetophold en overnatning med gourmet og vin.

En golfrejse med vennerne

Er han vild med golf og rejser han gerne selv rundt i verden for at spille på nogle af verdens bedste baner, så er det ikke helt tosset med en golfrejse for alle vennerne. Det kan arrangeres sådan at i hver især bestiller jeres egen rejse og så splejses i alle til hans billet og ophold og på den måde kan i alle komme afsted på et fantastiske golfophold og dele nogle fantastiske tider sammen.Brud og Gom