4 tips til den strukturerede brud

Dagen nærmer sig og som den strukturerende brud du er, vil du helst have styr på alt inden den store dag. Hvad er det nu du skal huske at gøre i god tid? I denne artikel kommer vi med fire essentielle tips, til opskriften på et knivskarpt bryllup.

Invitationen

Invitationen kan argumenteres for at være noget af det vigtigste i et bryllup. Det er denne som sørger for at gæsterne dukker op, og at de husker den dato og den beliggenhed jeres bryllup og reception finder sted. Her får du råd til hvad du kan være opmærksom på, når det gælder bryllupsinvitationen.

  • Sørg for at sende invitationen ud i god tid.
  • Meld ud til folk og forhør dig om de har fået invitationen, hvis du ikke hører fra dem. Det kan jo være at den er gået tabt i posten.
  • Vær enig med gommen om antal af gæster og design af invitationen. Så kan det ikke gå helt galt.

Receptionen

Receptionen er altid svær. Der skal både være plads til alle, og det må ikke være for langt væk og måske skal folk have mulighed for at sove der. Det vigtigste er at du sørger for at få booket lokalet hurtigst muligt. De fleste brude ønsker en romantisk lokation, med fine æstetiske detaljer.

Festfløjen på Sonnerupgaard gods, er det perfekte lokale at afholde en reception til et bryllup. Hertil får du tilmed stole, service, borde og inventar til 100 mennesker og der er mulighed for sovepladser til dig og dine gæster. I festfløjen får du en spisesal og en festsal, så når det er tid til at svinge hofterne, kan festen snildt fortsætte ved siden af, uden i er nødsaget til at pakke borde og stole sammen.

Middagen

Til et bryllup, anser mange middagen, som et af højdepunkterne. Der bliver skålet, holdt taler og lykønsket til det smukke brudepar. Det er en god idé at få lavet en aftale med en god og pålidelig cater, hvor du måske i forvejen har smagt på kokkens mad. Derved sikrer du dig at det er et professionelt køkken og en god cater som står for den vigtige middag.

Hertil skal du også huske at parre vinene op med maden. Hvis du er på budget, er det endnu vigtigere at være ude i god tid. Derved kan du være på udkig efter tilbud på de vine du ønsker, eller tage forbi grænsen og købe stort ind.

Bruden

Som brud, skal alting helst stå helt skarpt, til den store dag. Du og din kjole kommer til at være midtpunkt langt hen ad dagen og aftenen. Vær derfor ude i god tid, når det kommer til, at gå på jagt efter den perfekte kjole. Mange kvinder er ofte mere selvbevidste op til deres bryllup, end andre tider i deres liv.

Bruden kommer til at være midtpunkt, og det kan godt føles lidt presset. Hvis du ligesom mange andre, begynder at nærstudere dit ansigt, og måske ligefrem begynder at stille spørgsmål til dit ansigt eller dit hår, er der hjælp at hente. Hos cerix kan du få lavet æstetiske kosmetiske behandlinger, du kan blandt andet få en læbeforstørrelse, som kan give dit ansigt det ekstra, som du måske går og savner, op til den store dag. Men husk at få gjort det i god tid, da det kræver lidt tid at vænne sig til, og hævelsen skal nå at falde.

Få eksperimenteret med forskellige frisurer op til brylluppet, og lav en aftale med en frisør eller stylist som du stoler på, eller har været kunde hos før. På den måde kan du være helt rolig op til den store dag.Brud og Gom