5 bud på bryllupsønsker I sammen kan få glæde af

Mangler I inspiration til, hvad der skal ned på listen af ønsker, og kan mange af budene godt være mere brudens ønsker, end hvad gommen selv synes om? Så kommer her 5 forslag til, hvad I sammen kan ønske jer, som I begge vil få glæde og gavn af.

Det kan I ønske jer sammen

Det er selvfølgelig op til jer som par, hvilke ønsker I, i sidste ende, vælger at skrive ned på ønskesedlen og sende ud til jeres gæster. Ikke desto mindre kommer der her 5 bud på, hvad I kunne overveje at ønske jer.

Oplevelser
Det bliver ikke mere personligt end at ønske sig oplevelser i bryllupsgave. Her har I mulighed for at skabe jer nogle minder sammen, om det så hedder en tur ud at spise, en storbyrejse eller tilskud til en længere ferie. Der er også den mulighed, at I ønsker jer en oplevelse til noget, I skal lave sammen såsom klatring i en skov, flyve i luftballon eller måske lave sin eget chokolade. Oplevelser er den helt oplagte muligheder for at skabe jeres nye historie sammen.

Kaffeentusiaster
Er I begge kaffedrikkere, og måske dem der sætter pris på den gode kop med smagen af kvalitetsbønner og en god gang mælkeskum på toppen? Et godt ønske kunne være en espressomaskine, som ikke alene med garanti vil pynte i jeres køkken, men som samtidig sparer jer for mange dyre cafébesøg, og i stedet kan I drikke god kaffe både morgen, middag og aften.

Dæk pænt op
Et bryllup giver mulighed for at ønske jer noget, som I sammen kan starte med at samle på. Det er måske mest et ønske, der vil betyde noget for bruden, men i sidste ende er der ikke noget smukkere, end et veldækket bord med pænt service, som I sammen har fået fra jeres store dag. Sæt jer sammen for at finde et pænt stel fra et mærke, der passer til jeres stil. På den måde er der både mange ønsker at give ud af, men derudover har I også ønsker til mange fødselsdage og juleaftener frem i tiden, og som kun er hyggeligt at gå og samle på sammen.

Ting til boligen
Til et bryllup er der rig mulighed for at ønske sig de lidt større ting til hjemmet og måske haven. Her snakker vi store havemaskiner og andet havetilbehør, eller møbler og ting til indretningen, som samtidig vil have minder bag sig med tanken fra jeres store dag. Det kan være et smukt maleri, I har udset jer sammen, eller en lampe til stuen, der ikke lige har været til at købe med jeres privatbudget, men som netop er oplagt at ønske sig sammen i bryllupsgave. Følg dette link og find flotte lamper I kan skrive på ønskesedlen.Brud og Gom