Bevar husfreden med fibernet

De færreste husstande vil nok påstå, at internettet ikke spiller en meget vigtig rolle i hverdagen. Det er for mange nødvendigt for at kunne arbejde, tjekke mails og andre vigtige ting, men selvfølgelig har internettet også stor underholdningsværdi. Det er i dag meget almindeligt, at familien for eksempel følger med i forskellige serier, og kan se disse på hver deres skærm. Måske har du også prøvet at diskutere med din partner om den næste serie I skal se, og ikke mindst svoret, at du ikke ser næste afsnit uden ham eller hende? Fibernet kan levere internet i meget høj hastighed, og hele familien kan altså nyde deres yndlingsserie uden problemer.

Fibernet forklaret

Måske er du på stående fod lidt usikker på, hvad det egentlig indebærer, når man snakker om fibernet. Fibernet betyder såmænd bare, at dit internet leveres gennem et optisk fiber-kabel, som også kaldes for et lyslederkabel. I dette kabel sidder der, i stedet for kobber, en leder af plastik. Fiber-kablet kan transportere de datapakker som dit internet består af meget hurtigt som lysimpulser, fordi der ikke er ret meget modstand i kablet. Det er derfor, det er muligt at få meget høj hastighed på dit internet når du køber fibernet. Fibernet er desuden den bredbåndsforbindelse på markedet, som kan levere internet med størst båndbredde. Bredbånd er nemlig bare betegnelsen for internet med stor båndbredde, så du har helt ret, hvis du tænker at fibernet og bredbånd egentlig er det samme.

Fibernet behøver ikke koste kassen

Synes du at fibernet lyder tillokkende, men tænker, at det umuligt er inden for dine økonomiske rammer? Så kan du roligt sænke skuldrene, for fibernet behøver slet ikke være særlig dyrt. Det er klart, at fordelene ved fibernet betyder, at internet via en fiberforbindelse er i den lidt højere prisklasse. Konkurrencen på området har dog betydet, at priserne på fibernet har taget et stort dyk, i løbet af de sidste par år. Du kan finde fibernet guiden her, og hurtigt læse om de mange fordele ved fibernet. Du kan også se forskellige tilbud på fibernet, og også blive klogere på alternativer til fibernet. Det er nemlig sådan, at ganske få steder i landet er det ikke muligt at få fibernet, men det er ikke mange steder, det drejer sig om. Så gør dig selv, og husstanden, den tjeneste at undersøge de mange muligheder for internet via en fiberforbindelse.Brud og Gom