Bryllup med bryllupskoordinator

bryllupFå arrangeret jeres bryllup af en bryllupskoordinator og slip for at få stress af planlægning, indkøb og andet praktisk. Det koster penge at hyre en bryllupskoordinator, men I får måske et bryllup, I ikke selv kunne organisere, fordi I ikke vidste, at der lå de steder, som jeres koordinator fandt til jer. Måske er I travle mennesker med karriere og små børn, og så er det befriende at sætte bryllupskoordinatoren i sving.

Efterhånden kan man finde en del bryllupskoordinatorer, fordi der bliver brugt mange penge på bryllupper, og fordi brudepar i dag vil have spektakulære bryllupper. Om det er et traditionelt bryllup eller et temabryllup, har bryllupskoordinatorerne masser af ideer til, hvordan jeres bryllup bliver en stor dag helt i jeres smag. Fra amerikanske film kender vi til a Wedding Planner, som ofte selv bliver viklet ind i brylluppet på en særdeles uheldig måde. Så slemt behøver det ikke at gå i Danmark. Og har I råd til det, kan det være en lettelse at slippe for at udføre planerne og bare glæde sig til den store dag.

Vielse under vand
Har I ønsker ud over det sædvanlige, kan det være smart at rådgive jer med en bryllupskoordinator. Ønsker kan være vielse under vand, til hest, i luften, i Limousine, i faldskærm, på slot, i båd eller i naturen. Det er værd at undersøge, om jeres ønske kan blive opfyldt, så I får det bryllup, I har drømt om. Skal jeres bryllup foregå på en strand på Hawaii, kan det helt sikkert også lade sig gøre.

Gode ideer
Bryllupskoordinatoren kender lokaliteter, som I måske aldrig har hørt om. Så når I fortæller jeres bryllupskoordinator, at jeres bryllup helst skal være sådan og sådan, så kan bryllupskoordinatoren komme med forslag til, hvor I kan holde jeres fest. Måske er der også en smuk kirke i nærheden, som I kan blive gift i. På den måde kan I og jeres gæster holde hele arrangementet i smukke omgivelser, uden at I skal køre langt mellem kirken og slottet, herregården eller hotellet.

Mærk efter i maven
Det er vigtigt, at I hele tiden føler, at I er med i planlægningen, og at I ikke siger ja til ting, I slet ikke har lyst til. Fordi bryllupskoordinatoren finder en idé god, er det jo ikke sikkert, at det er noget for jer. Mavefornemmelsen er vigtig, når det gælder jeres bryllup. For dagen kan ikke gøres om. Den dag skal være helt perfekt i de rammer, I har drømt om. Bryllupskoordinatoren er også interesseret i, at I er glade for brylluppet, så han eller hun vil forsøge at ramme jeres stil og smag.

Gør det selv
Selvfølgelig er en bryllupskoordinator en ekstra udgift på bryllupsbudgettet. Og måske glæder I jer selv til at planlægge jeres bryllup til sidste detalje. Har I tiden og lysten, er der ingen grund til at
få andre til at planlægge jeres bryllup. Og ved I, hvordan jeres bryllup skal være – hvor det skal holdes, hvad I skal have på osv., er det ikke jer, der skal bruge en bryllupskoordinator.

Tags: , ,Brud og Gom