Bryllupsdagen skal fejres

bryllupsfestDet er noget særligt at fejre den første bryllupsdag. Man kan give hinanden en gave eller se på billederne fra brylluppet. Måske har I sat dem ind i et fotoalbum, som I kan tage frem og bladre i. I kan mindes den store dag og se på jer selv og jeres gæster. Hvis I har fulgt traditionen, har I frosset to stykker bryllupsdage ned til den første bryllupsdag. For nogle er det noget særligt at spise af den kage, som betød så meget på den store dag. Den kan spises som dessert til den mad, I har valgt at hygge jer med på den første bryllupsdag. Måske skal I også have en flaske champagne, hvis I kan lide det.

Gaver på bryllupsdagen
Hvis I har penge og lyst til at give hinanden en gave på jeres bryllupsdag, er der flere gode ideer. De fleste kvinder elsker smykker, og de kan fås i mange prisklasser. Måske har I brugt en del penge på vielsesringe, og så kan et smykke i den billigere ende være en løsning på bryllupsdagen. En buket blomster bliver de fleste piger glade for, men også en duft, lækker creme eller en middag ude i byen er gode forslag. Et gavekort til f.eks. brunch er også en fin idé, da det er noget, I begge kan være med til. Til manden kan det være et par special-øl, en CD eller biografbilletter. Måske giver I ikke hinanden gaver, men vælger at fejre dagen med en udflugt eller middag.

Tag på udflugt
En udflugt kan gå til det sted, I holdt jeres fest. Hvis det er et hotel eller en restaurant, kan I spise middag der og snakke om jeres bryllup. Er det ikke muligt at komme ind, kan I gå en tur i nærheden og spise et andet sted eller købe lækker mad med hjem på jeres bryllupsdag. Måske har I en anden yndlingsrestaurant, som I har lyst til at spise på. En tur i biografen vil også være en mulighed – så kan I holde i hånd og se en god film. Uanset hvad skal det nok blive en romantisk aften i brylluppets tegn.

Bryllupsdag med børn
Jeres bryllupsdag kan I også fejre ved at lave noget sammen med jeres børn. Måske går I ikke så meget op i bryllupsdage, og måske har I en travl hverdag og har lyst til at være sammen som familie, når I endelig har fri. En tur i skoven med madkurv er altid et hit. I kan også besøg en spændende legeplads, hvis I har sådan en i nærheden, og hele familien kan gå ud at spise sammen på en børnevenlig restaurant. I kan også besøge et museum sammen, eller I kan gå i svømmehallen, hvis det skal være en aktiv dag. Mulighederne for en god bryllupsdag er mange – både med og uden børn.

En bryllupsdag er en god anledning til at stoppe op og se på ægteskabet. Går det godt? Går det skidt? Måske har I det præcis, som I ønsker det, og så kan I bruge dagen til at glæde jer over det. Hvis der skal justeringer til, kan jeres bryllupsdag være tidspunktet til at finde frem til dem, så næste år bliver endnu bedre.

Tags: , ,Brud og Gom