Bryllupsgaven, der giver glæde (og frisk luft) i mange år frem

Er du typen, der har svært ved at finde på den perfekte gave til brudeparret? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Det er ikke ofte, at vi er så heldige at blive inviteret til et bryllup, men når det så endelig sker, så vil vi gerne efterlade et så godt indtryk på brudeparret som muligt. De har jo trods alt inviteret dig med til deres (måske) største dag i livet, fremlagt en stor buffet og gratis drinks samt musik og dansk. Derfor vil du gerne give en gave, som bliver husket, og som brudeparret kan have gavn af i mange år frem. Hvorfor ikke give en gave, der er utraditionel, ukonventionel og måske en smule skør? Det er her, at en altan kommer ind i billedet – såfremt brudeparret bor i en lejlighed, hvor det er muligt at påføre en sådan ting. Det kunne også være en idé til soveværelset på 2. etage i et helt almindeligt hus.

Overrask brudeparret med en altan

Det første, som du selvfølgelig skal undersøge, er, om brudeparret overhovedet har lyst til at få en altan, og det kan godt være svært, eftersom du ikke skal afsløre, hvilken gave du har tænkt dig at give. Derfor er der nogle veje, som du kan gå.

Sådan finder du ud af, om en altan er en god idé

Start med at spørge dig selv, hvor godt du kender brudeparret. Ved du med sikkerhed, at det er noget, som de kraftigt har overvejet? Ellers kan du med fordel søge hjælp hos de nærmeste venner og familiemedlemmer, som har et bedre overblik. En altan er dyr, så I kan måske gå sammen.

Fordele ved en altan

Der er mange fordele ved en altan, og én af de største goder er, at du kan træde ud af lejligheden og ud i det fri, selvom du befinder dig på 3. sal. Det åbner op for en ellers lukket lejlighed.Brud og Gom