Bryllupsrejsen – Danmark eller udlandet?

bryllupsfestNår brylluppet er godt overstået, og I svæver på en sky af lykke, skal I måske også på bryllupsrejse. Nogle rejser dagen efter brylluppet, hvor brylluppet og lykken stadig sidder i kroppen, og hverdagen endnu ikke har sat ridser i den ubetingede kærlighed, man føler under brylluppet og lige efter. Rejsen er bestilt i god tid, og når I vågner dagen efter brylluppet, ved I, at alt det gode bare bliver ved. Er budgettet af den større slags, kan det være I skal til Thailand, Mexico eller USA i flere uger og bare nyde livet, hinanden og de mange gode oplevelser. Måske rejser I til et andet land i Europa og besøger lækre hoteller i Rom, Paris og Athen. Eller I drosler budgettet lidt ned og bor billigt på jeres tur.

Gode restauranter
Der er mange fine mellemklasses hoteller, som man kan finde ved at søge på internettet. Vælger I en tur til f.eks. Rom eller Paris, er det let at finde et godt, centralt hotel. Hvis I sparer lidt på hotellet, er der flere penge at spise godt for. I de europæiske storbyer er der masser af små og store restauranter med lækker mad. Det er skønt at gå på restaurant hver dag og slippe for madlavningen. At få maden serveret på sin bryllupsrejse er prikken over i’et.

Et par dage
Har I små børn, er det måske ikke lige sagen at være væk fra dem i ugevis. Og hvis I ønsker at jeres bryllupsrejse kun skal være for jer to, kan I vælge en forlænget weekend til en by, I holder af.
Alternativt kan I finde et lækkert hotel i Danmark, hvor I tilbringer et par dage og nætter. Så kommer I lidt væk, men er ikke væk fra jeres børn i for lang tid. Et par dage er måske ikke meget, men det er faktisk nok til at komme væk fra den krævende hverdag og bare nyde hinanden. Og vælger I et lækkert spahotel, får I spabad og massage og masser af afslapning. Eller I kan vælge et skønt sted ved vandet, så I kan gå lange ture hånd i hånd. Bryllupsrejsen er der, hvor I taler om jeres dejlige bryllup, og det egner gåture sig til.

På vandretur
Er I til ferier med naturoplevelser, er en vandretur løsningen. Her oplever I sammen den smukke natur, og I får rig mulighed for at tale sammen. En bryllupsrejse på cykel kan også arrangeres. F.eks. på Mallorca, hvor der er masser af bjerge og smuk natur. Så kommer I også hjem fra bryllupsrejsen i god form.

All inclusive
Skal børnene med på bryllupsrejse, kan I vælge et hotel med all inklusive, så I ikke skal tænke på mad og drikke. Hvis børnene er små, er det skønt at spise på hotellet morgen, middag og aften. Ofte er det lækre buffeter med et hav af retter og børnemenu. Almindeligvis er det fem dage om ugen, så I to af dagene kan spise andre steder, hvis I har lyst til det. Ofte er der underholdning for de små på hotellet, og lækre pools er med til at sikre en god bryllupsrejse med børn.

Tags: ,Brud og Gom