Den første fælles bil

Der er noget helt særligt over øjeblikkene efter, I har sagt jeres “ja”. Løftet er givet, I deler det første stykke bryllupskage, gæsterne er rørte og glade på jeres vegne, og stemningen er euforisk, når venner og familie, hujende og skålende, sender jer af sted fra receptionen i et lækkert køretøj.

Få det til at vare ved

Den følelse, det giver at køre af sted i et lækkert køretøj, og den opmærksomhed, der følger med, behøver ikke være en engangsoplevelse. Forestil dig, at du hver dag, når du tager på arbejde, sætter dig ind i en bil, som giver dig den følelse. For at opnå dette behøver du faktisk hverken forpligte dig til én bil eller smide en stor sum penge, hvilket de færreste har lyst til efter at have finansieret et bryllup. Med leasing kan jeres første fælles bil være lige netop den bil, I drømmer om.

Det uforpligtende valg

Måske leaser du allerede din bil og kender til alle de mange fordele, der følger med leasing. Du ved, hvor nemt og praktisk det er. Du nyder det uforpligtende i at have en bil for en periode. Vokser familien, vælger du bare en større model, og forelsker du dig i en ny model, kan den hurtigt blive din. Alt dette uden at du skal forholde dig til salg af den tidligere eller forpligtelsen ved køb af en ny bil. Og er det ikke perfekt at det ikke er så forpligtende, når I, måske for første gang, skal blive enige om en bil?

Barnedrømmen der går i opfyldelse

Har vi ikke alle fantaseret om den bil, vi har tænkt os at købe, når budgettet en skønne dag rækker til det? En bil, der bliver lagt mærke til, og som er helt fantastisk at køre i. Uanset om du er ved at være der, eller om der stadig er lang vej til den Audi eller Mercedes, så kan den barnedrøm nemt gå i opfyldelse. Livet som nygifte kan være overvældende, smukt, omvæltende og sjovt. Og det kan gøres en smule nemmere, sjovere og smukkere, ved leasing af en lækker bil.

 

 

 Brud og Gom