Den gode ønskeliste til brylluppet

Der mange ting, der skal planlægges og tilrettelægges i forbindelse med vielse, fest og alt derimellem. En af de ting, der også skal være styr på, er at lave en god ønskeliste, så dine gæster kan glæde dig og din ægtefælle i forbindelse med den store dag, som I skal fejre i fællesskab.

Variér prisklassen

Der kan være stor variation i gavebudgettet for diverse familiemedlemmer og venner, så det kan være en god idé at komme lidt rundt omkring i prisklasserne, så dem der gerne vil spendere penge på de store gaver kan gøre dette samtidig med, at der også er plads til at købe en mindre dyr gave. Det behøver ikke være en budgetinddelt liste, men blot en lige liste, hvor prisklassen varierer en smule, så alle kan medbringe noget, der vil bringe glæde og opfylde et ønske.

Vær præcis

Det er ikke altid tilfældet, men nogle gange kan det være svært at finde præcis det der menes, hvis det er en meget specifik gave, hvor der skabes noget miskommunikation igennem ønskelisten, der medfører, at det ikke er den rigtige vare, der medbringes af gæsterne. Det kan selvfølgelig løses, såfremt gaven kan byttes, men for at undgå besværet og den måske lidt akavede stemning sådanne misforståelser kan medføre, kan det hjælpe at være så præcis som mulig. Du kan eventuelt indsætte et link, der leder direkte ind på en hjemmeside, hvor denne vare kan rekvireres og yderligere hvor denne vare er på pågældende hjemmeside. Det kan være, at I ønsker jer et specifikt sofabord fra moebelkompagniet, da kan i skrive varen og eventuelt sætte linket ind i en parentes ved siden af, eksemplificeret (https://moebelkompagniet.dk/dagligstue/sofabord/rundt-sofabord), så det både er helt præcist hvilken model i ønsker og utrolig nemt for jeres gæster at finde frem til det specifikke model og ligeledes få den købt på hjemmesiden og sendt hjem til dem.Brud og Gom