Vil du gerne have en aktiv bryllupsrejse? Tag på skiferie!

Det er en lykkelig tid, når man lige er blevet gift, og der er ikke noget, man ser mere frem til end en god bryllupsrejse, hvor man virkelig kan nyde hinandens selskab. De fleste vælger at tage ned til de sydlige lande, hvor solen skinner, men hvorfor ikke prøve noget lidt anderledes? En bryllupsrejse på ski ville være den perfekte mulighed for at være aktiv med sin partner og opleve nogle nye og sjove ting, man ellers ikke havde regnet med. Hvis i begge godt kan lide at bevæge jer, og gerne vil lave noget frem for bare at ligge i solen hele dagen, så er det den perfekte mulighed.

Udover at det er sjovt at være aktiv og stå på ski, så er det også en rigtig hyggelig og romantisk atmosfære. Der er den hyggelige vinterstemning, hvor man bare har lyst til at krybe sammen under dynerne og holde hinanden varme. Er man derimod på ferie et sted, hvor der er 40 graders varme, så er det sjældent kropskontakt, man har brug for. Det er derfor oplagt med en skiferie, hvis man både vil kunne bruge noget tid sammen, hvor man er aktiv og laver noget, samtidig med at man er omgivet af den mest romantiske stemning. Man kan læse mere om forskellige muligheder inden for skiferier i dette link.

 

3 fantastiske skiområder for nybegyndere

Det er ikke alle som er lige gode til at stå på ski eller har prøvet det før, og derfor er der også nogle særlige områder, som er ekstra velegnede til dem. Alle skal have muligheden for at lære at stå på ski, og sommetider kan det være nemmere, hvis man er et sted, hvor der er gode begynder muligheder. Hvis man lige er blevet gift, og den ene part eller begge to ikke er så øvede, er det en god idé at starte stille ud. Her er der 3 bud på fantastiske skiområder for nybegyndere:

  1. Cervinia, Italien. Området ligger på den italienske side af Matterhorn Bjerget, og det er det perfekte sted for nybegyndere. Det er nogle enormt snesikre områder, hvor man kan få lov til at boltre sig på de brede boulevarder. Det er et meget gennemført liftsystem, som sørger for at det er både nemt at komme til og fra pisterne. Det er mest nybegyndere som tager til Cervinia.
  2. Flaine, Frankrig. Her er der mere end 250 kilometer piste, som er velegnede til mindre øvede skiløbere. Igen er der mange brede boulevarder, som gør det til en fornøjelse at øve carving og plov øvelser. Det er både et sted som er velegnet til familier og par.
  3. La Plagne, Frankrig. Det her er et af de eneste steder, hvor begyndere også har mulighed for at tage hele vejen til toppen og ski ned. Der er 225 piste kilometer, som især henvender sig til nybegyndere eller let øvede skiløbere. Man kan her nyde smukke naturomgivelser, og skiområdet trækker sig helt fra skovområder til en af Europas allerstørste gletsjere.


Brud og Gom