Få smukke hvide tænder på din bryllupsdag

Din bryllupsdag er en stor dag, som du vil huske tilbage på resten af dit liv. Derfor er det sikkert også vigtigt for dig, at du ser ekstra smuk ud på denne dag. Det gælder alt lige fra kjole, makeup og frisure, til sko og accessories. Hvis dine tænder skal matche den hvide kjole, er tandblegning en oplagt mulighed. Tandblegning er en kosmetisk form for tandpleje, som flere og flere brude og gomme vælger at få udført inden den store dag. Din bryllupsdag er en lykkelig dag fyldt med kærlighed, og med et smukt hvidt tandsæt, har du lyst til at smile stort til alle dine gæster.

Du kan købe mange produkter online, som lover hvidere tænder. I Danmark er disse produkter ulovlige, da kvaliteten ikke lever op til de danske standarder, og fordi bivirkningerne ofte er store. Selvom det kan virke fristende at købe et af disse billige produkter til tandblegning, bør du undgå dem. Det er unødvendig risiko at løbe, og resultatet bliver højst sandsynligt ikke som du havde håbet. Ønsker du at få lavet en tandblegning, som er effektiv og sikker, bør du derfor altid kontakte en tandklinik. De kan give dig professionel rådgivning, og I kan sammen finde den bedste løsning for dig.

Book tid til en kosmetisk tandbehandling

Hos Tandlægerne Enghaveplads 6 er de specialiseret i blandt andet Kosmetisk tandbehandling i København. Deres kosmetiske tandlæge udfører professionelle tandblegninger på patienter, som ønsker sig hvidere tænder. Hos Tandlægerne Enghave Plads 6 arbejder de ud fra tanken om, at kosmetiske behandlingsbehov udelukkende er individuelt bestemt.

Der er ingen facitliste for, hvordan tænder bør og skal se ud, og det vigtigste er, at vi hver især er tilfredse med vores tænders udseende. Derfor tilbydes der grundig vejledning og rådgivning i forhold til behandlingsmuligheder. Fordele og risici ved de forskellige behandlingsmuligheder diskuteres med patienten, og på den måde imødekommes individuelle ønsker bedst muligt.

Hos Tandlægerne Enghave Plads 6 tages tandblegning og andre kosmetiske tandbehandlinger meget seriøst, da tandlægerne ved, at tændernes udseende for mange mennesker er et følsomt emne og centralt for et godt velvære. Selvom disse former for behandlinger er målrettet mod at give tænderne et bedre udseende, uden at der er tale om en egentlig tandsygdom eller skade, kan de være betydningsfulde for mange.

Tandblegning er nemt og effektivt

Tandblegning anvendes på misfarvede tænder. Tænderne kan blive misfarvede af de farvestoffer, der findes i fødevarer som kaffe, te, rødvin og tobak, efter rodbehandlinger, gamle plastfyldninger, gennemskin fra amalgamfyldninger, eller af medfødte emaljedefekter. Ved en tandblegning, bleges tænderne med en gel, som lægges på tænderne ved hjælp af blegeskinner. Skinnerne fremstilles individuelt ud fra et aftryk, som tandlægen tager af dine tænder. Ved at bruge individuelle skinner, beskyttes dit tandkød bedst muligt mod blegegelen, og bivirkninger undgås. Derhjemme bruger du selv blegeskinnen med gel efter behov. Mange sover for eksempel med den om natten i en periode, indtil tænderne er hvide nok. Hos tandlægen får du hjælp til at sammenligne dine tænders nuance før og efter blegningen, så du kan se forskellen.

Du kan også vælge at benytte dig af en behandling med intern blegning hos tandlægen. Denne form for blegning er især velegnet til blegning af enkelte rodbehandlede tænder, som er blevet mørkere og mere misfarvede end de andre tænder. Behandlingen foregår ved hjælp af særlige blegeindlæg, som skiftes ud en gang ugentligt. Efter tre til seks gange er et tilfredsstillende resultat typisk opnået. Resultatet af en tandblegning er altid individuelt, men får du bleget dine tænder hos en kyndig tandlæge, vil forandringen være synlig, men naturlig.

Holdbarheden af din tandblegning afhænger blandt andet af, hvilke fødevarer du indtager, om du ryger, og hvor god din mundhygiejne er. Typisk kan du forvente, at en professionel tandblegning, udført af en kosmetisk tandlæge, holder et par år.Brud og Gom