Få stemningen: Hjemmelavet wellness inden brylluppet

Er der noget bedre end at blive forkælet med dybderensende masker, ansigtsmassage og fugtende pleje så du føler dig som et nyt menneske? Svært at sige nej. Selvom det er fristende, kan det hurtigt blive en dyr tur i wellness, hvis du ønsker den helt store tur inden brylluppet. Bryllupper er oftest en dyr udgift i forvejen og derfor må man tænke i andre kreative baner, hvis man vil spare penge på den post. Hvem siger det ikke kan være hyggeligt at hive wellnessstemningen hjem til sig selv? Vi hjælper dig med at give dig stemningen af hjemmespa til en pris, alle kan være med på.

Opbyg stemningen

Hvis man ikke kan komme til wellness ude, må wellness komme hjem til én, og her er det vigtigt at huske på den stemning, der skal bygges op om sin egen hjemmespa. Find de levende lys frem, måske endda duftlysene eller olier, og stil dem rundt i rummet. Hiv gardinerne for så lyset bliver dæmpet og sæt noget afslappende og beroligende musik på. Så er du klar til at forkæle dig selv.

Frem med produkterne

Det behøver ikke komme an på dyre og mange produkter, hvis du ønsker at lave din egen hjemmespa. En ansigtsmaske, måske endda en hjemmelavet én af slagsen, kan være et godt udgangspunkt til selvforkælelse, og din hud vil elske det. Sørg for at vaske din hud og fjerne makeup rester inden du påfører masken.
Påfør dernæst en skrub, hvis du har sådan én, eller lav den selv af mandelolie og kaffegrums. Vask af og fugt ansigtet med en god ansigtscreme eller endnu bedre, smør i cirkulærer bevægelser dit ansigt ind i mandelolie, der rigtig kan få lov til at trænge igennem og fugte din hud.

Husk at forkæl dig selv med lidt lækker frugt og vand til din hjemmespa. Vigtigt er det, hvis du ønsker at få en flot hud inden den store dag, at du indtager en masse væske. Din hud vil se betydelig sundere ud, hvis du husker at drikke 1,5-2 liter vand om dagen.

Find produkter til din hjemmespa

Med en maske, en ansigtsrens og en fugtgivende creme kommer du langt med din hjemmespa, og på Bellabellacci finder du et bredt udvalg af produkter, der vil gøre en hjemmespa sjovere. Du finder også neglelakker, makeup og hårprodukter, som vil være godt til den store dag. Klik her og find det brede sortiment inden for skønhed.Brud og Gom