Find billige hvidevarer på Black Friday

Der er som oftest altid noget I hjemmet, som kunne trænge til en udskiftning. Her er hvidevarer en omkostningsfuld post, der gør indhug i budgettet. Så hvis vaskemaskinen ikke længere fungerer helt optimalt, eller køleskabet klager, så kan Black Friday være dagen, hvor du kan udskifte disse eller andre hvidevarer og opnå store besparelser.

Køb energirigtigt og spar penge fremover

Black Friday stammer oprindeligt fra Amerika, hvor de amerikanske butikker markerer Thanksgivings afslutning og julens kommen med masser af tilbud. I de seneste år er shoppingdagen kommet til Danmark, og de danske forbrugere kan den sidste fredag i november finde gode tilbud på en lang række af varer i butikker og på webshops landet over.

Vær opmærksom på dine behov

Hvis du er på udkig efter hvidevarer til boligen, kan du altså med stor sandsynlighed finde gode tilbud på Black Friday og derved opnå store besparelser på noget, der alligevel skulle udskiftes. Dog kan det ikke anbefales at tage på Black Friday uden at være godt forberedt. Det kan nemlig være svært at navigere i de mange tilbud, og derfor kan man nemt miste orienteringen og komme hjem med et fejl- eller impulskøb, der ikke nødvendigvis modsvarer behovet.

Det kan anbefales, at man først overvejer, hvad man har brug for. Hvor stort skal køleskabet være? Hvor ofte vaskes der tøj? Det kan være nogle af de spørgsmål, man bør stille sig selv, inden man går ud og investere i hvidevarer for at sikre, at man køber det, der er økonomisk og miljømæssigt mest forsvarligt.

Køb energirigtigt og spar penge fremover

Black Friday er en god mulighed for at investere i hvidevarer, så du får lidt mere for pengene. De hvidevarer med bedst energimærkning er oftest dem, som er dyrest i anskaffelse. Til gengæld er der mange penge at spare fremover på el, og kvaliteten er som oftest også rigtig god, så hvidevarerne holder længe. Det kan altså være fordelagtigt at tjekke alle tilbuddene inden Black Friday for at se, hvor man kan få mest for pengene og det, som passer bedst til ens behov.

 

Hvis du står og mangler en opvaskemaskine, tørretumbler, ovn eller lignende, kan du se en liste over gode black Friday tilbud i 2017 her.Brud og Gom