Giv din brud en morgengave hun aldrig glemmer

Det er en ældgammel tradition, at man som ægtemand giver sin kommende hustru morgengaver. Faktisk kan man spore helt tilbage til middelalderen, hvor manden gav sin hustru en økonomisk sikring i form af penge eller anden særlig værdi i tilfælde af, at han skulle gå hen og dø før hende. I dag ligger der en mere kærlig- og lystgivende tanke bag morgengaver.

Morgengaver kan være mange ting. Det kan være en oplevelse, din hustru kan nyde godt af efter brylluppet, noget I skal opleve sammen som minde for livet eller, også kan det være en gave i form af et smykke. Smykker holder længe, og de kan tilmed være unikke og med en særlig betydning.

Gaven, der varer for evigt

Ure i gave er en rigtig god idé, da de kan holde i mange år, endda resten af livet. Der er mulighed for at indgravere en særlig tekst i rem eller bag urskiven, og på den måde har du mulighed for at give en morgengave til din brud, hun aldrig vil glemme. En gave hun kan beholde resten af livet og som vil mindes jeres store dag.

Specialdesignede øreringe eller en halskæde er også en oplagt gave at give til sin kommende hustru. Ved at man selv designer og udvælger smykkets udtryk, er det med til at sætte dit præg på en værdifuld ting, som hun kommer til at bære og som er synligt for andre.

Indgravering med en kærlig bagtanke

Har du endnu ikke fundet morgengaven til din kommende brud, anbefaler vi, at du enten tænker i retning af en oplevelse med en kærlig bagtanke til, eller et smykke i form af en halskæde, øreringe eller et armbåndsur i gave. Husk en personlig indgravering, hvis du er sikker på, at stilen og størrelsen passer til din bedre halvdel.Brud og Gom