Hold et hyggeligt vinterbryllup

Efteråret er i gang i Danmark, og det er måske ikke rigtig sæson for bryllupper længere. De fleste kan godt lide at holde bryllup om sommeren, hvor man kan være ude og få taget et par gode billeder i solen, men det kan faktisk være rigtig hyggeligt at holde jeres bryllup om sommeren.

Hold et hyggeligt vinterbryllup

Vinterbryllup behøver ikke være kedeligt og koldt

Mange tænker måske, at et vinterbryllup vil være trist i forhold til et sommerbryllup, men det behøver det slet ikke at være. Du kan i stedet fokusere på at lave et hyggeligt bryllup, enten hjemme hos jer selv, eller hvor I lejer et sted, hvor der er gode muligheder, for at lave et hyggeligt bryllup i varme omgivelser.

Vi danskere er også specialister når det gælder hygge, og det er derfor oplagt at skabe en hyggelig stemning til dit vinterbryllup.

Samtidig er der langt mindre konkurrence om at få de gode steder, når du booker dit bryllup om vinteren, fordi der ikke er så mange, der kan se det romantiske ved et vinterbryllup.

 

Det romantiske ved et vinterbryllup

Et vinterbryllup kan i høj grad være lig så romantisk som et sommerbryllup – hvis ikke mere romantisk. Prøv og tænk på en gåtur i sneen sammen. Eller hvordan I kan få taget de smukkeste billede i sneen, hvis der selvfølgelig er sne, hvilket vi selvfølgelige ikke kan være sikre på i Danmark. Selvom der ikke er sne, kan I stadig finde en masse romantik frem i naturen.

Samtidig er et vinterbryllup en stor glæde, i den ellers mørke vintertid, og hvis I planlægger et vinterbryllup får I mulighed for at glæde jer til vinteren, som man ellers ikke ser meget frem til.

 

Lav en hyggelig borddekoration

Hvis I skal holde jeres bryllup om vinteren, kan I gøre det ekstra hyggeligt ved at lave en flot borddekoration. Borddekorationen betyder enormt meget, for udsmykningen af de lokaler I holder bryllup i.

Når I holder vinterbryllup, kan I overveje at hente inspiration fra juledekorationer og lave en juleborddækning. Julen er uden tvivl lig med hygge for de fleste, og hvis I henter inspiration fra julen til jeres dekoration, er I sikret at lave en hyggelig dekoration, som de fleste vil elske.

 

Ekstra overvejelser

Der er selvfølgelig et par ekstra overvejelser, når I planlægger et vinterbryllup, men det er egentlig ikke så mange. Det vigtigste er at I og gæsterne kan holde sig varme, og ikke kommer til at sidde og fryse.

Hvis I planlægger at holde jeres bryllup ude er det derfor godt at spørge til stedet, om de har mulighed for at sætte god varme på. Der er også et par enkelte ekstra overvejelser omkring brudekjolen, for bruden skal selvfølgelig ikke sidde og fryse på hendes store dag. I kan få massere af vejledning, når I er ude at kigge på brudekjolen omkring hvordan den skal være, for at det ikke bliver for koldt.

 

Et par fordele mere

Vi har allerede nævnt et par af de mange fordele ved et vinterbryllup, men der kommer lige et par stykker mere.

Når I holder bryllup om vinteren, er der god sandsynlighed for at I får mindre afbud, fordi der er færre fester om vinteren og derfor mindre risiko for, at jeres familie og venners weekender er reserveret til noget andet.

Et vinterbryllup giver også mulighed for at tage på bryllupsrejse i en af de kolde måneder, så I kan komme ned i varmen efter jeres bryllup.

Når I holder vinterbryllup har I også en undskyldning for at forkæle jer selv inden, der er fx ikke mulighed for at blive brun i solen, og I har derfor den perfekte undskyldning for at få lavet kosmetiske skønhedsbehandlinger.

 

Som du kan læse dig til, er der altså massere af gode grunde til at holde jeres bryllup om vinteren. Det er bare med at komme i gang med forberedelserne.Brud og Gom