Hvilke forlovelses- og vielsesringe skal I vælge?

For mange vil noget af det største i livet være at blive gift med sin store kærlighed. Både forlovelsen og brylluppet vil være noget, som I husker resten af jeres liv. Derfor vil de fleste gerne have, at det bliver helt perfekt. Der er flere ting, der skal være styr på kirke, tøj, kage, gæster, festen og vielsesringene – særligt ringene er vigtige, dem skal I gå med i mange år.

 

Guide omkring forlovelses- og vielsesringe

Der er mange forskellige traditioner og holdninger til forlovelsesringe og vielsesringe. Nogle springer forlovelsen over og hopper direkte til vielsesringe, hvor andre gerne vil have begge dele, det er meget forskelligt.

 

Forskellen på en forlovelsesring og en vielsesring

Ofte når et par bliver forlovet, så har manden sørget for forlovelsesringe til parret. Når parret så skal vies, vil der blive indkøbt vielsesringe. Der er dog i dag mange, der vælger at bruge forlovelsesringene igen til vielsen, evt. hvor der er tilføjet en sten eller andet i kvindens ring.

 

Overvejelser du bør gøre dig inden køb af forlovelsesring

Der kan opstå mange spørgsmål, hvis du går i giftetanker. Nedenfor kan du se 3 af de spørgsmål, som de fleste går og spekulerer på.

 

  1. Skal I både have forlovelses- og vielsesringe?

Det er som sagt meget forskelligt, nogle bliver også forlovet uden at få en ring på. Da de så venter med ringene til selve vielsen.

  1. Skal du selv vælge en evt. forlovelsesring?

Det at du selv har valgt en ring til din udkårende, vil helt sikkert være meget personligt og smukt. Hvis du er i tvivl om, hvilken type ring, som du skal vælge, så kan du evt. tage hendes mor, søster eller veninde med ud at købe ringen, så er du ikke helt alene om beslutningen.

  1. Skal både kvinden og manden have en forlovelsesring?
    Ofte vil det være kvinden, som bærer en forlovelsesring, hvor manden først får sin ring, når de skal vies i kirken.

 



Brud og Gom