Hvilken type bryllupsdag er det lige, I har i år?

Der er de bryllupsdage, som er nemme at huske. Det er bl.a. kobberbryllup, som er efter 12,5 års ægteskab, sølvbryllup som er efter 25 års ægteskab, og guldbryllups som er efter 50 års ægteskab. Indimellem disse større bryllupsdage er der selvfølgelig også en masse små, som er lige så betydningsfulde.

 

Overrask din mand eller kone med en særlig bryllupsdag

Mange par glemmer eller er slet ikke klar over, at der findes andet end de store bryllupsdage, kobberbryllup, sølvbryllup og guldbryllup. Men der er et særligt tema for alle år, I har været gift. Da der ikke er mange, som tænker over dette, så har du muligheden for at tage fusen på din bedre halvdel, og simpelthen gå all in på temaet.

 

Hvis du er blevet mere nysgerrig på, så klik ind og se hvilke bryllupsdage, I har i vente.

 

1 år – Papirbryllup

Har I f.eks. været gift i 1 år, så kan I fejre papirbryllup. Her kan du pynte hjemmet op med papirdekorationer, servere en lækker middag på paptallerkener – som stadig er en slags papir. Derudover kan du lave små sedler, som du kan hænge op rundt omkring enten med citater fra hverdagen, gode minder, eller hvad din partner betyder for dig. Hvis du skal gå all in, så kan du også lave en lille skattejagt med små sedler, hvor du starter med at sætte en seddel på hoveddøren, og derefter laver en tur rundt i huset med papirsedler. Til sidst finder din partner dig, som selvfølgelig er skatten.

 

4 år – Blomsterbryllup

At skulle holde blomsterbryllup på sin bryllupsdag er ret nem. Du skal i nærmeste blomsterbutik eller supermarked, og rippe hele deres blomsterafdeling. Derefter skal hjemmet pyntes op fra ende til anden med smukke blomster. Her giver det ekstra points, hvis det er din partners yndlingsblomster, du har købt flest af.Brud og Gom