Kan du også have svært ved at sove, når det er for varmt eller koldt?

Det er meget udbredt at man ikke kan sove, når det fx bliver enten for varmt eller koldt. Faktisk oplever de fleste, at de bedst kan lide at sove med radiatoren tændt, eller med vinduet åbent. Hvis du er flyttet sammen med din ægtefælle, har i måske helt forskellige behov, eller måske de samme. Det kan være rigtig frustrerende i starten, hvis den ene vil have vinduet åbent, og den anden vil have radiatoren tændt. Heldigvis kan det fikses. Det handler om at finde en mellemting mellem det kolde og det varme. Til at gøre dette er det helt klart smartest, at gøre brug af et klimanlæg. Klimaanlægget kan indstilles til en temperatur, som begge parter kan sove ved.

Det fungerer ikke – Hvad kan man så gøre?

Hvis det stadig kan være svært at sove, kan man gå endnu mere i dybden. Fx kan den der sover bedst ved kulde, anskaffe sig en meget tynd dyne. Så varmer dynen lidt mindre, og man får sin kulde. Den der sover bedst ved varme, kan på samme måde anskaffe sig en tyk dyne, der varmer mere. Så behøver man ikke at tænde radiatoren. På denne måde kan man sammen med klimaanlægget regulere temperaturen indbyrdes. Hvis det stadig ikke er nok, kan man tage det ekstra skridt og bruge tæpper. Den ene kan sove med et tæppe, og den anden kan sove med både dyne og tæppe.

En hel anden løsning

Der er en anden løsning på problemet. For mange lyder det måske mærkeligt, men det bliver mere og mere udbredt. Løsningen går ud på at sove i hver sit rum. Det er ikke nogen regler der siger, at man skal sove i samme seng, når man er gift. Det er noget det er blevet gjort til.Brud og Gom