Lad romantikken blomstre på disse 3 honeymoon spot

På de såkaldte hvedebrødsdage er der lagt op til romantik for det nybagte brudepar, og de fleste suser afsted til varme himmelstrøg med amoriner i luften. Mulighederne er mange, når først man begynder at tjekke lande ud for bryllupsdestinationer. I denne guide finder du 3 bud på romantiske steder, hvor jeres bryllupsrejse helt klart vil sætte en dæmper på bryllupsstresset, men op for kærligheden.

Kærlighedens by – Paris

Er der et mere oplagt sted at holde sine hvedebrødsdage end i kærlighedens by Paris? Byen er kendt for storromantik og amoriner i luften. Tag en tur op i Eiffeltårnet og sæt tid af til en frokost på én af de forskellige spisesteder i tårnet. Bedre udsigt får man ikke over byen. Eller foren jeres kærlighed med hinanden ved at hænge en lås på mange af byens broer.
Et godt bud på overnatning er på det fantastiske hotel Plaza Athéneé, der med sin kærlighedspakke bestående af 3 overnatninger, samtidig byder på transport fra lufthavnen med egen chauffør.

Hvide strande og azurblåt hav – Bora Bora, Fransk Polynesien

Man ser dem på film og postkort, men de findes også i virkeligheden. Hvide strande med turkis, klart havvand. Stedet er Bora Bora, kendt for sine strande, maleriske bjerge og vidunderlige koralrev. Kan man ønske sig et mere romantisk og naturskønt område?
Oplagt bud på overnatning er på Four Seasons Resort Bora Bora, der ligger på et koralrev omsluttet af en fantastisk turkis lagune.
Pak badetøjet til stranddagene og husk gode sko til de dage, I vil udforske området.

Helgarder jer på bryllupsrejsen – Cape Town, Sydafrika

Vil I have det hele – Glamourøse strande, storbystemning, smuk natur, gastronomi og vild safari? Så skal jeres honeymoon gå til Cape Town. Foruden afslapning og romantik er det oplagt at besøge den berømte pingvinkoloni ved Boulders Beach eller drag mod ”jordens ende” ved Cape of Good Hope og Cape Agulhas, der er beliggende på Afrikas sydligste del.
Book jeres rejse med overnatning på det stemningsfyldte- og yderst stilfulde Atlanterhavshus beliggende i Camps Bay. Her får I privatliv, udsigt og romantik for alle pengene.Brud og Gom