Mad til bryllup – hjælp til hvilken menu I skal vælge

Dagen hvor I siger ja til hinanden, vil være en af de mest betydningsfulde dage i jeres liv. Der er meget, der skal planlægges til denne store dag. Et af de store spørgsmål er, hvad bryllupsmenuen skal bestå af.

Hvordan vil I holde jeres bryllup

Mange er i tvivl om hvor, hvordan og hvilken stemning, der skal være til deres bryllup. Nogen har lyst til at give den fuld gas ved at booke et stort stolt eller en herregård, hvor der også bliver serveret en tre retters menu, som er ren gourmet. Den gode nyhed er, at det er dig eller jer, der bestemmer, hvordan lige præcis jeres dag og aften skal være. Har I lyst til at have et lidt mere afslappet bryllup, hvor I har telt i haven med fokus på nærvær, hygge og en afslappet stemning? Så kan det også sagtens være en mulighed. Her kan I have telt i haven og få en mere simpel menu, som bidrager til den mere afslappede stemning. Lige meget, hvilken type bryllup I ønsker at holde, så kan I få skræddersyet den menu, der passer til lige præcis jeres bryllup her.

Slap af til jeres bryllup – her er hvad, I bør overveje

Der kan være rigtig meget stress op til et bryllup og på dagen. Det er rigtig synd, da det er jeres store dag og dermed er jeres dag – en dag I skal nyde sammen. Derfor kan det være en rigtig god idé at alliere sig med en god ven eller bekendt, som kan hjælpe med at planlægge brylluppet.

Når det kommer til maden, vil I med stor sandsynlighed enten have en kok på slottet eller i teltet. Udover kokken er det også godt at få fat i nogle tjenere. Inden brylluppet kan I afstemme med både kokken og tjenerne, hvilken stemning der skal være og dermed også, hvor meget de skal hjælpe til, servere m.m. Det er rigtig godt at få lavet denne forventningsafstemning, så aftenen kommer til at forløbe, lige som I ønsker det.Brud og Gom