Ny bil efter brylluppet?

Hvis du førhen har været vant til at bruge offentlig transport, vil du med en bil opleve en større frihed, hvor friheden vil give dig mere tid til at være sammen med din ægtefælle.

Når du lige er blevet gift, vil du muligvis opleve et ønske om at tilbringe mere tid sammen med din ægtefælle, og I vil som regel også være fælles om at træffe større beslutninger. Hvis i samtidig går med et ønske om at købe en ny bil, vil dette også være noget, som i skal blive enige om, inden i køber bilen. Der skal blandt andet træffes beslutninger om, hvorvidt det skal være en ny bil eller en brugt bil, og derfor kan det være godt at vide, hvad fordelene og ulemperne er ved begge dele, så i sammen kan træffe den bedste beslutning for jer som ægtepar.

Fordele og ulemper

En ny bil er dyrere end en brugt bil. Til gengæld vil en ny bil ikke være slidt, og du kan dermed undgå uventede reparationer i det første stykke tid med en ny bil. Derudover kan en ny bil køre længere på literen, hvilket kan spare dig for penge på længere sigt, især hvis du kører mange lange turer. Dette betyder ikke, at det langt fra kan betale sig at købe en brugt bil. Det gælder i stedet om, at du gør dit forarbejde ordenligt, så du finder en bil, der stadig kan køre i mange år. Hvor langt en bil har kørt, er ofte den bedste indikator for, hvor god stand bilen er i, og dette tal bør i kende, inden i køber en brugt bil.

En ny bil med god plads kunne være en Renault Kadjar. Du kan finde en Renault Kadjar forhandler her. Hvis du derimod er mest til en lidt mindre bil, der er brugt, kan en WV Polo være en mulighed.Brud og Gom