Planlæg jeres bryllup

Livets helt store spørgsmål er blevet stillet, og bryllup skal nu planlægges. Planlægning af et bryllup kræver mange kræfter og tid, og antallet af aspekter der skal overvejes, er uendelige. Derfor vil vi her prøve og give nogle små hints, til nogle af de vigtigste ting der skal overvejes og planlægges, til en af livets største dage.

Fastlæg økonomien

Et kæmpe aspekt som måske kan ryge lidt i svinget under planlægningen, er økonomien. Udgifterne i forbindelse med afholdelse af et bryllup, kan meget let skyde i vejret. Derfor er fastlæggelse af et budget for hele gildet essentielt, for at i kan holde styr på alle de udgifter der nu en gang vil komme.

Selvom i ender ud med et rimelig realistisk budget, så vil der garanteret komme steder, hvor budgettet overskrides, og andre steder hvor der skal tages kompromiser. Derfor vil i, i forbindelse med alt dette garanteret opleve at jeres fastlagte budget vil blive justeret løbende. For at i bedst mulig kan sikre jer mod dette, så sørg for at lægge et lille sikkerhedsnet ind i budgettet, som en lille buffer.

Allerede ved en af brylluppets vigtigste poster, vil i møde de første udfordringer. Lokalerne. Ønsker i at blot leje et lokale, og så stå for alt selv? Dertil kommer så borde, stole, service, serveringspersonale, kokke m.m. Derfor kommer muligheden for at bestille en pakkeløsning, ind i billedet.

Lokalerne

Der findes et utal af forskellige typer af lokaler, som kan benyttes til bryllupper. Men for at hjælpe dem der er i tvivl, så findes der heldigvis selskaber, der specialiserer sig i at udleje deciderede bryllupslokaler. Hvis det er i omkring hovedstadsområdet, så ligger der smukke lokaler omkring i hele området.

Hvis drømmen er det perfekte bryllup, som eksperter kan skræddersy efter dine ønsker, i smukke lokaler centralt i København, så kunne Mogens Dahl Koncertsal være det perfekte valg for jeres bryllup i København.

Med et sådan valg af lokale, vil i få luftet mange bekymringer, og samtidig vil alt føles mindre stressende. For som bryllupspar, vil i få tildelt en kontaktperson, som i kan dele alle ideer og bekymringer med. Samtidig kan i føle at jeres specielle dag er i trygge hænder.

Mad

Når det kommer til valg af maden, så er der igen mange muligheder, og aspekter der skal til overvejelse. Ønsker i at have mad leveret udefra til brylluppet, eventuelt uden en kok, men blot skal serveres, så er dette en mulighed. Andre muligheder kunne være at hyre en kok til at tilberede maden, ved lokalerne for brylluppet, men stadig væk en udefrakommende kok, som er blevet hyret af jer.

Den sidste mulighed, som kunne passe perfekt sammen med at hyre lokaler, som for eksempel Mogens Dahl Koncertsal, hvor det hele vil blive planlagt for jer, med deres kokke som er kendt for at servere fantastiske menuer.

Når dette punkt så er blevet clearet, kommer det næste madrelaterede spørgsmål – Hvad skal menuen bestå af?

Traditionelle bryllupsmenuer, med forholdsvis fed mad er efterhånden blevet outdated. Det europæiske gastronomiske køkken, er blevet veludviklet igennem de seneste årtier, og en lækker bryllupsmenu kan sagtens bestå af skøn sund mad.Brud og Gom