Sådan planlægger du hans polterabend

Din bedste ven, bror eller kollega skal giftes, og du har fået til opgave at arrangere den mindeværdige polterabend for ham. Det er en stor ære, men det kan også virke meget uoverskueligt. Der er nemlig mange ting, som skal planlægges og hænge sammen, for at dagen kan blive en succes. Det vil dog vær en fordel, at du kender gommen meget godt, fordi så er du sikker på, at dagen bliver i hans ånd.

De store overvejelser angående polterabend

Det kan både være en fordel og en ulempe at planlægge en polterabend sammen med andre, fordi hvis man bliver for mange om det, så kan det blive svært at træffe beslutninger. Derfor så bør du enten arrangere polterabend helt selv og invitere de andre efterfølgende, eller planlægge den som en lille gruppe hvor alle kender gommen rigtig godt, som du kan arbejde sammen med.

Dem der inviteres
Dette kommer meget an på gommen, omgangskredsen, og det der skal ske ved polterabenden. Hvis polterabenden kommer til at omhandle paintball, druk og stripdans, så bør du nok ikke invitere forældre og bedsteforældre, men derimod de nærmeste venner, fætre og søskende. Derudover så bør du af ren høflighed invitere alle personer, der også er inviteret med til brylluppet. Igen bør du dog fravælge dem, der ikke passer til aktiviteterne.

Forslag til polterabend aktiviteter

Det kan være svært at tage stilling til, hvem der skal inviteres, men det er også svært at vælge, hvilke aktiviteter eller sjove indslag der skal ske i løbet af dagen. Du bør dog tage højde for gommens interesser og forbier.

Der er mange muligheder, når det kommer til aktiviteterne, da du kan vælge at fokusere på de fysiske aktiviteter. Disse kan for eksempel være sumobrydning, fodboldgold, bowling, go-cart, skydebane og danseundervisning. Du kan også lave nogle grænseoverskridende aktiviteter, såsom at klæde ham ud i tyroler kostume og sende ham ned ad en gågade, hvor han skal sælge vingummibamser eller kondomer.Brud og Gom