Sådan skaber I en romantisk bryllupsnat

I gamle dage skulle der være vidner tilstede på bryllupsnatten, så de kunne bekræfte, at ægteskabet blev fuldbyrdet ved en fysisk akt. Sådan er det heldigvis ikke længere, så når den store dag går imod enden, og gæsterne er gået hjem, så er det blevet tid til at forkæle hinanden. Bryllupsnatten venter, og siden det er den første nat som nygifte, så er der mange, som gerne vil have, at den er romantisk.

Gør bryllupsnatten til noget særligt

Mange brudepar vælger at tilbringe bryllupsnatten ude i byen, såsom et perfekt hotel i midten af den jyske domkirkeby Viborg, en hyggelig kro i Jylland eller måske et sted udenfor Danmarks grænser. Hvis I vælger at overnatte på et hotel, så kan I prøve at booke en brudesuite, da det kan virke mere romantisk som nygifte, frem for bare at være derhjemme. Hvis I gerne vil hjælpe denne romantiske stemning frem, så kan I tage nogle fyrfadslys med, så I kan nyde hinanden i stearinlysets skær. Dette kan især være en god idé, da lyset på de fleste hoteller ikke ligefrem er romantiske. Derudover så kan I bestille noget frisk frugt og champagne, som står klar, når I ankommer til hotellet. Dermed er den romantiske stemning allerede til stede i rummet, så snart I træder ind ad døren.

En anden ting, der kan sætte den rette stemning, er brudens lille overraskelse. Det kan være, at hun vil gøre lidt ekstra for hendes ægtemand og ikke mindst se brænd godt ud på samme tid, så bruden kan tage noget nyt og frækt undertøj på under brudekjolen eller skifte inden bryllupsnatten.

Lad romantikken blomstre med den perfekte bryllupsgave til hinanden

Når bryllupsnatten er slut, og hverdagen vælter ind over det nye ægtepar, så kan det være, at I har brug for en romantisk weekend for at nyde hinanden. Dette kunne for eksempel være en romantisk weekend med privat spa og sauna.Brud og Gom