Skal bryllupsrejsen gå til Barcelona? Få gode tips til overnatning

Det siges, at Barcelona er én af de mest romantiske byer at rejse til, så hvad er mere oplagt end at lade bryllupsrejsen gå dertil? Byen byder på et væld af hyggelige og romantiske spisesteder og med smalle gader, der lægger op til spadsereture hånd i hånd. Følg med i nedenstående hotelguide, hvis bryllupsrejsen står på storbyferie i Barcelona.

Her skal I bo

Vasanta Hotel Boutique – en overnatning: 500 kr.
Romantik og intimitet er hvad man vil opleve på dette skønne hotel med plads til 17 luksuriøse værelser. Detaljer som morgenkåbe og hjemmesko er noget, der bliver kræset om ved de overnattende gæster, og der bliver lagt vægt på at skabe en hyggelig og intim stemning.
Hotellet har en god placering tæt på offentlig transport, metrostationen Antiqua Estacion del Norte, og ellers ligger der hyggelige, små caféer i gåafstand, hvor morgenmåltidet kan nydes, da der ikke bliver serveret morgenmad på hotellet.

Hotel Primero Primera – en overnatning: 1.200 kr.
Hyggeligt og småt hotel med plads til 30 værelser beliggende Tres Torres (10 minutter fra Barcelona centrum). Familiært, afslappet og komfortabelt er nøgleordene ved Hotel Primero Primera, der ligger midt i byen og med værelser, der er indrettet med sans for detaljen. Hotellet byder på en hyggelig have med swimmingpool, bar og mulighed for at tilkøbe massage.

Hotel Neri – en overnatning: 2.100 kr.
Vil man opleve Barcelona på en unik måde, skal man vælge at checke ind på det eksklusive Hotel Neri. Stedet er placeret i det gotiske område i Barcelona, og rummer en tagterrasse med en skøn udsigt ud over byen. Her finder man også hotellets gourmetrestaurant, der er én af de mange fantastiske oplevelser på hotellet. Der bliver lagt væk på musik og romantik og med interessen for at stimulere gæsternes mange sanser. Forkæl jer selv i stor stil med overnatning på Hotel Neri.Brud og Gom