Det her skal I have styr på inden den store dag

Den store dag venter rundt om hjørnet, og I har garanteret meget at se til. Men hvad er særlig vigtigt at have styr på inden den store dag? Det ville være en meget lang liste hvis man skulle skrive alle punkterne, men her kommer der et par punkter, som det er en god idé at tjekke om I har styr på.

aegtepakt

Tøjet

Det er næsten det vigtigste punkt på listen, at I har styr på bryllupstøjet. Det skal selvfølgelig se godt ud, og der må gerne være lidt der passer sammen på tøjet. Ud over det, er selvfølgelig vigtigt at tøjet sidder godt, prøv gerne tøjet op til brylluppet, så I er sikre på det passer. Er I kommet i problemer finders der heldigvis mange måder hvorpå man kan tabe sig hurtigt.

Hav styr på budgettet

Det er en god idé at lægge et budget, når I skal arrangere jeres bryllup. Der er mange udgifter at holde styr på, og det kan derfor hurtigt blive uoverskueligt uden et budget. Når I har lagt et budget er næste trin at I sørger for at holde det, så brylluppet undgår at koste mere end I regnede med.

Gæsterne

Det er også et utroligt vigtigt punkt at have styr på jeres gæster. Har I fået inviteret alle dem I gerne vil have med? Lav en liste med alle dem I har inviteret og tjek af efterhånden som de har meldt tilbage om de kommer, på den måde har I et godt overskud over hvem der kommer til jeres bryllup.

Når I kommer lidt tættere på brylluppet, kan I også begynde på en bordplan – hvis I vil have det til jeres bryllup. Det er en god idé at gå i gang med bordplanen så snart I kan, så I kan gå rundt og kigge lidt på den og ændre lidt efterhånden – det kan nemlig godt være et stort puslespil.

Ringene

I skal i gang med at kigge på ringene i god tid. Det er nemlig en vigtig beslutning, hvordan jeres ringe skal se ud. Samtidig tager det også lidt tid for guldsmeden at lave jeres ringe, når I har valgt hvordan de skal se ud, og hvad der skal stå i dem.

Brudevalsen

Det virker måske som et lille punkt, men det er vigtigt at I har øvet jer på brudevalsen, så I er klar til at danske foran alle jeres gæster. I kan øve jer ved at kigge på videoer på YouTube eller hvis I kender nogle der er gode til at danse, kan I spørge om de har tid til at instruere jer lidt.

De kedelige papirer

Det er ikke det mest spændende ved bryllupsplanlægning, men stadig noget af det der skal være styr på. Der er nemlig lidt papirer, der skal ordnes i forbindelse med brylluppet. Der er selvfølgelig ægteskabserklæringen og vielsesattesten, men der kan også være andet papirarbejde i forbindelse med et bryllup, I kan fx overveje om I skal have lavet ægtepagt eller andre foranstaltninger i forbindelse med at I bliver gift.

Til sidst – nyd dagen!

Når I er nået til jeres store dag er det vigtigt at huske at nyde dagen. I har gjort en masse forberedelser og garanteret glædet jer helt vildt, så nu skal I huske at nyde det, fordi dagen går helt vildt stærkt.Brud og Gom