Skal i bruge ny seng til det nye liv?

Når man flytter sammen med en anden person, er der nogle gange et par problemer, der følger med. Hvis man køber en dobbeltseng er det ikke lige altid, at man kan blive enige om, hvordan man foretrækker at sengen skal være. Men da I ikke kan blive enige og at købe to senge hver for sig ikke er en mulighed, bliver en af jer nød til at opgive. Så sidder man i en situation, hvor den ene partner muligvis har problemer med at få sovet tilstrækkeligt. Dette kan være stort problem, da søvn er nødvendigt for, at vores dag kan hænge sammen. Det er derfor at stærkt burde overveje at købe en elevationsseng.

Hvad er en elevationsseng?

En elevationsseng er en motoriseret seng, der som i navnet kan hæve specifikke dele af sengen for, at I begge to kan sove i en position i synes er behagelig.

Fordele og ved elevationssenge

Det at den kan hæves giver en massere muligheder for at sove bedre, og ikke påføre kroppen for meget anstrengelse, når man ligger ned og skal sove. Hvis man er skadet, har slidgigt, eller problemer med nakken, kan man hæve forskellige dele af sengen, så ens krop kan ligge mere afslappet. Man kan desuden også bruge den til en overflod af ting, når man er vågen. Hvis man er typen der læser meget eller ser fjernsyn i sengen, kan man bare hæve den øverste del af sengen, så man har et perfekt ryglæn og ikke behøver at gå ud i stuen efter en pude. Hvis i er kommet til det sted i jeres forhold, at i overvejer graviditet, giver sengen god støtte til når man skal sove. Selv når graviditeten er overstået kan man bruge den til at amme den lille og skabe gode minder.Brud og Gom