Start livet som nygifte godt med disse boligtips

Har din kæreste været på knæ, og er I igang med at forberede bryllup? Eller er du for nyligt blevet gift med ham eller hende, du holder af, og er godt i gang med at vænne dig til tilværelsen som nygift? Når man bliver gift, starter man et helt nyt kapitel i ens liv, og det kapitel kan man lige så godt starte ud på en god og solid måde. Her kommer nogle tips til, hvordan man indretter boligen til den nye tilværelse som Hr. og Fru.

 

Møbler i bryllupsgave

Et godt ønske til bryllupsgaven er møbler til boligen – et kvalitetsmøbel er et, man vil beholde og bruge i mange år fremadrettet, og det vil minde en om brylluppet og den store dag. Et bryllup er en god anledning til at ønske sig det designermøbel, man længe har sukket efter, men ikke helt haft råd til at købe, eller den helt perfekte sofa til stuen.

 

Giv hjemmet en make-over

Uanset om I har boet i boligen i flere år inden brylluppet eller om I først lige er flyttet ind, kan en make-over af boligen give jer en god start på tilværelsen som nygifte. Giv hjemmet en omgang maling, ryk rundt på møbler, forkæl jer selv med nyt sengetøj og køb nye møbler til altanen – invester eksempelvis i forede stole, så I også kan nyde altanen selvom vejret er blevet lidt koldere. Se flere gode tips til at få brugt altanen om efteråret her.

 

Ryd ud i køkkenskabene og gør plads til det nye

De fleste vil unægteligt modtage nyt køkkengrej i bryllupsgave, og for at få det bedste ud af det, er det en god idé at få gennemgået køkkenskabene og få gjort plads til det nye. Har I fået nyt stel, nye glas eller nyt bestik, hvorfor så beholde det gamle? Ryd ud og få en god start på livet som nygift.Brud og Gom