Tips til det romantiske og intime efterårsbryllup

Oftest associerer vi bryllupper med store bryllupsfester og massevis af gæster. Dog behøver et bryllup ikke indebærer en stor bryllupskjole og den største fest.

Ønsker du en nærkontakt til dine gæster, og en aften hvor dine nære venner og familie kommer og deler dig og din partners vigtigste dag, er et mere intimt og romantisk bryllup perfekt for lige netop dig.

Skal du afholde bryllup i efteråret, kan du nedenfor få inspiration til hvordan du afholder et intimt og romantisk bryllup, og stadig gør det til netop jeres perfekte aften.

Skab den perfekte stemning

Når du skal afholde dit romantiske efterårsbryllup, er lokationen næsten altafgørende. Det er nemlig vigtigt at finde et sted, som emmer af romantik.

Ved at finde et sted, som har det ønskede romantiske udtryk, kan I, såvel som gæsterne, føle stemningen ligeså snart I ankommer, og med en stemningsfyldt lokation, kan man benytte simple dekorationer i supplement.

Med hensyn til dekorationerne kan man nemlig benytte sig af få elementer, men samtidig gøre en ekstra indsats – især med borddækningen – så man undgår, at det bliver helt simpelt, men også idet størstedelen af tiden benyttes ved bordet.

For at opnå det elegante og romantiske look, er det en god idé at benytte sig af duge. Her kan man benytte hvide duge, idet fokus bør være på borddekorationerne, som – idet bryllupstemaet er efterår og romantik – eksempelvis kan bestå af friske blomster i efterårets farver og grene.

En god idé med hensyn til dekorationer, er at have et farvetema, så man kan kreere en rød tråd. Det kunne være alle farver, afhængigt af præferencer. Specielt til et efterårsbryllup, ville farver som lilla, rød og grøn spille godt sammen til blomsterdekorationerne, i kombination med de brune grene og de hvide bordduge vil udstråle et flot elegant look.

Tænk alternativt

Idet brylluppet er anderledes fra de fleste andre, med dets intime og romantiske stemning, kan man skille sig yderligere ud på forskellige måde, for at tilføje til romantikken.

Eksempelvis, kan man udover borddækningen, også benytte blomster til at dekorere andre steder, blandt andet på lysekroner og stole.

På denne måde sørger man for at skabe et gennemgående tema og stemning, som også kan mærkes hos gæsterne.

Tilføj en overraskelses-faktor

Selvom det er jeres dag, og I er i centrum, skal gæsterne selvfølgelig også trives. Tilføj derfor elementer i aftenen, som gæsterne ikke forventer.,

Eksempelvis kan det være en dans, som ingen andre kender til, og I som par har øvet som overraskelse til jeres gæster.

Skal det være mere intimt, kan man også sørge for gaver til brudepigerne, som har været en del af bryllupsplanlægningen, og lagt meget tid i at det skal være den perfekte dag for deres veninde.

Det kunne være alt fra personlige gaver til hver veninde, som minder dem om en sjov oplevelse, I har delt sammen, eller det kan være en af de mange flotte festkjoler, som bliver udbudt, og som hun kan bruge til, eksempelvis, jeres bryllup.

 

Der findes altså mange forskellige måder hvorpå du kan skabe dit perfekte bryllup. Det handler blot om at sætte de overordnede rammer, og derefter kan man sætte fantasien løs.

Uanset hvilke slags bryllup du vælger at afholde, er det vigtigste blot, at dine og din partners ønsker er i centrum, så I kan dele en uforglemmelig aften med dem I holder af.Brud og Gom