Tips til det moderne, sjælefulde hjem

Når du indretter dit hjem, søger du hele tiden at finde en linje, der er gennemgående og passer til det udtryk, du ønsker. Det betyder i nogle tilfælde, at du må vælge mellem det moderne og det sjælefulde og hyggelige. Det må dog heller ikke blive for meget af det ene og for lidt af det andet. Du ønsker en mellemvej. Hvis det udelukkende er en moderne stil, mister din indretning noget af sin varme. Hvis din indretning udelukkende handler om at bringe sjæl og hygge i spil, kan det blive rodet og støjende. Derfor handler det om at finde mellemvejen og nogle af de ting, der kan binde både de moderne og sjælefulde ting i spil, mens det sørger for at binde hele indretningen sammen.

3 møbeltyper, der binder indretningen sammen

Din indretning handler i høj grad om, hvilke møbler, du vælger. Møblerne er rigtig meget af substansen i rindretningen, fordi de er funktionelle. Du spiser sjældent aftensmad på gulvet, selvom det også er en del af indretningen. Derfor kan du komme langt ved at vælge møbler, der binder indretningen sammen. Det gælder plankebordet, væguret og sofaen især.

Et plankebord af træ er ikke bare kønt – det har også den varme og hygge, som kun et plankebord kan bringe ind i spisestuen. I takt med at vi forsøger at finde tilbage til mere naturlige ting i indretningen, er plankebordet en fantastisk blanding af det moderne og den hyggelige varme.

  • Væguret lader dig kombinere

Selvom du har klokken ved et enkelt tryk på mobiltelefonen, må du ikke undervurdere, hvad væguret kan gøre for din indretning. Med væguret kan du blande moderne linjer med klassiske, analoge visere. Omvendt kan du bruge sjælefuld varme i samspil med digitale tal, der viser dig klokken.

  • Sofaen sætter stilen

I sidste ende, ender du nok med en linje, der peger mere eller mindre i den ene eller anden retning. Her kan du med fordel vælge sofaen efter det, der dominerer. Sofaen er nemlig en meget central del, der fylder meget, og den kan binde sløjfe på din indretning.Brud og Gom