Udlejning af stole og borde til brylluppet derhjemme

Det kan være en dyr fornøjelse at holde bryllup, men der er nogle ting, du kan gøre, hvis du gerne vil have et billigere bryllup. En af de ting er, at du kan holde brylluppet derhjemme. Der er mange, som gør det, når de har et kæmpe hjem. Det kan f.eks. være en gård, hvor I har masser af plads og allerede har lavet en festsal.

Eller hvis I har et sommerbryllup, så skal I finde et sted, hvor de står for udlejning af borde og stole, uden at det skal koste en masse penge. På den måde kan I faktisk ende med at have et bryllup til en fornuftig pris. I en tid hvor det ofte skal holdes på de mest fancy steder, vil det være forfriskende med et bryllup, som bliver holdt udenfor i jeres egen have.

Jeres tjekliste ved udlejning af borde og stole

Der er heldigvis ikke alt for mange ting, I skal tænke over, når I lejer borde og stole hos et firma. Af de vigtigste kan nævnes:

  • Hvad farve er bordene?

  • Hvad er kvaliteten?

  • Er alle borde fikset, så de ikke vipper?

  • Er det hele rengjort og klart?

Hvis der er styr på de ting, så er du stort set klart til at leje både stole og borde. Vi vil anbefale, at du læser anmeldelser på forskellige sider, så du kan finde en god leverandør. For dit bryllup er ikke dagen, hvor I har lyst til at have en dårlig oplevelse. Derfor er det vigtigt, at I sikre jer, at I ikke skal bruge særlig meget tid på at tænke over udlejning af borde og stole.

I har vigtigere ting at tænke på, så det må ikke være sådan, at det fylder særlig meget for jer.Brud og Gom