Undgå at brylluppet ruinerer dig med disse 2 simple tips

Du står måske i en situation, hvor der snart venter dig et bryllup. Du glæder dig, og du skal til at planlægge det. Det kan være, at du har holdt dig lidt tilbage med at planlægge for meget, fordi du gerne vil se, hvordan det kommer til at se ud med covid-19 situationen i Danmark.

Dog er du godt klar over, at et bryllup ikke kan undgås at være en udgift, en ret dyr udgift. Det kan godt være, at i har lavet et budget for, hvor meget brylluppet må koste, men det er svært at gøre brylluppet helt billigt. Der er også muligt at tage et lån her, der giver dig økonomisk hjælp til brylluppet.

Men det giver en langt bedre følelse, hvis du finder en måde at undgå at få gæld og samtidig kan få et fedt bryllup. Det er måder, der kan gøre det nemmere for dig at undgå et tage lån.

1. Spar penge på bryllupskjolen

Den kære bryllupskjole… Nogle af os har drømt om den siden vi var små piger, og det kan være, at du er en af dem. Du har måske selv stået og forestillet dig, hvordan din kjole skulle se ud på din bryllupsdag.

Desværre, er det sådan, at de kjoler, som du nok har forestillet dig, bestemt ikke er billige. Faktisk kan det være en stor udgift i sådan et bryllupsbudget, fordi de kjoler, som du nok har tænkt på, virkelig koster mange penge.

Men du kan spare på din kære bryllupskjole og stadig få en super flot kjole. Du kan stadig få din store kjole, men det kan bare være en god idé at aftale et beløb for kjolen, der ikke er superhøjt. Det er selvfølgelig din dag, og derfor behøver du heller ikke være hård ved dig selv. Men det er en kjole, som du skal have på 1 gang, og så skal du faktisk ikke rigtigt bruge den mere.

2. Mad og lokale

Mad til alle de gæster er også dyrt og det samme gælder et lokale. Der er selvfølgelig de helt fine lokaler, men det er igen en stor udgift. Det kan være en god idé at spare på sådan nogle ting, og det er også muligt uden, at det bliver budget. Det er muligt at få et godt og en dejlig bryllupsdag uden, at det skal føles som om, at du har sparet på alt muligt.

Et andet godt tip kan være, at du måske skal overveje, hvor mange gæster, der skal med til brylluppet. Jo flere gæster, jo dyrere bliver det også. Det er helt fair at ønske at fejre det med alle sine gode venner og familie, men du skal også bare huske, at det ikke er billigt.

Lokale skal du være ude i god tid for at booke, så det kan være, at du skal finde et lokale som noget af det første. Tag ud de forskellige steder, så du får et rigtigt indtryk.Brud og Gom