3 steder I kan tage hen på bryllupsrejse

Efter den store dag er det tid til bryllupsrejsen, og hvor turen skal gå hen kan godt være en stor beslutning. Der er nemlig mange muligheder for gode destinationer til en god bryllupsrejse, og det betyder meget at bryllupsrejse bliver en succes. Vi har derfor samlet 3 af de bedste steder at tage på bryllupsrejse her, som I kan tage med i jeres overvejelser.

 

Skiferie i den svenske idyl

En perfekt bryllupsrejse, hvis I godt kan lide at være aktive en er skiferie. En skiferie giver jer mulighed for at være aktive, samtidig med at der er romantisk afslapning om aftenen. Sverige er en meget populær skidestination for mange – og det er der god grund til.

I Sverige kan du finde mange gode skisteder, hvor der både er pister til nybegynderen, og til den mere erfarne skiløber. Som par er skiferie en perfekte tur, fordi I lærer hinanden bedre at kende på en sjov måde.

Samtidig kan du kombinere skiferien med andre oplevelser, når du tager til Sverige. Du kan nyde mange gåture i flotte landskaber eller tage på kulturelle oplevelser.

I kan fx tage en tur til Stöten, der er en perfekt destination til bryllupsrejsen og andre skiture. I Stöten er der pister til alle sværhedsgrader. Du kan finde mange små hytter eller romantiske hoteller som er perfekte til rejsen for par.

 

Paris – Kærlighedens By

Første indskydelse til den perfekte bryllupsrejse var uden tvivl Paris også kendt som Kærlighedens By. En byferie i Paris er en af de mest romantiske ture I kan tage på. I Paris er der både gode kulturoplevelser og fantastisk gastronomi i vente.

I Paris kan I tage rundt til et par af de mange populære seværdigheder. I kan fx tage forbi Triumfbuen i midten af byen eller besøge Eiffeltårnet. Triumfbuen og Eiffeltårnet er to af de seværdigheder man skal forbi, hvis man er i Paris.

I kan også besøge kunstmuseet Louvre der er lavet i en gammel fæstning der blev bygget i 1190 for at beskytte Paris. Louvre er specielt kendt for at have det kendte Mona Lisa maleri hængende.

Paris er også kendt for at byde på lækker fransk mad. I kan tage rundt på nogle af de små hyggelige caféer I finder på de mange hyggelige gader og nyde klassikere fra det franske køkken.

 

Romantisk hygge i Skagen

I behøver ikke at rejse til udlandet for at få en god bryllupsrejse, I kan sagtens få en romantisk ferie herhjemme. I kan fx tage til Nordjylland og nyde de hyggelige omgivelser i Skagen. Fordelen ved en bryllupsrejse i Danmark er, at I kan slappe endnu mere af. Når vi er ude at rejse i andre lande, er der mange nye indtryk, som tager meget energi. Men hvis I vælger at blive i Danmark kan I slappe af og nyde hinandens selskab på en anden måde.

I Skagen og omegn kan I tage på hyggelige gåture i den flotte natur, eller tage på museum og se de berømte skagensmalerier.

I Skagen kan I både finde et hyggeligt sommerhus eller I kan besøge et Wellness center i nærheden og blive forkælet. I et Wellnesscenter kan I få lækre behandlinger til at slappe helt af. I kan fx må afslappende massage eller få lavet en fedtfrysning så I er klar til hverdagen der venter bagefter.Brud og Gom