Hudpleje til bryllup

Hvis du er blevet forlovet, så går du garanteret og tænker på den store dag allerede, og hudpleje er måske noget af det, der fylder. Alle vil gerne have ren og pæn hud på deres store dag, men huden er jo uforudsigelig og har sin egen agenda, ikke sandt?

Nej. Der er faktisk en hel række ting, du kan gøre, for at få den bedst mulige hud til dit bryllup!

Sådan får du god hud til dit bryllup

Start tidligt, hvis du vil have god hud til dit bryllup – senest nogle uger før! Du kan starte med at konsultere en dermatolog, der kan fortælle dig om din hudtype og dine problemområder, for eksempel om din hud er for tør eller har for megen olie. Hvis din hudlæge anbefaler dig nogle bestemte produkter til fx rosacea, så prøv dem og se, om de virker.

Hvis du allerede har en hudplejerutine, du passer, men stadigvæk har uren eller fedtet hud, så bør du kigge på din diæt. Hudpleje er nemlig ikke kun produkter, kemikalier og hustricks.

Sukker er ofte en stor spiller, når det kommer til uren hud. Nogle tror, det er fedt, der er skurken, men det er sjældent dét, der sætter sig. For at få den flottest mulige hud inden dit bryllup, kan det være en god idé at skære sukker så meget væk som muligt i ugerne op til. Det kan være svært, og du må selvfølgelig gerne unde dig selv lidt nydelse, men et godt tip er at droppe sukker i hverdagene og holde det moderat i weekenderne. På din bryllupsdag kan du selvfølgelig spise, hvad du vil, men du kan godt regne med, at store sukkermængder vil give udsving i de følgende dage.

Hudpleje op til dit bryllup er vigtigt, men med viljestyrke skal du nok klare dig!Brud og Gom