4 Unikke oplevelser til det kommende brudepar

Er du blevet inviteret til bryllup og vil du gerne give det kommende brudepar en helt unik og særlig gave, så bør du kigge nærmere på nogle af de mange oplevelsesgaver som der er på markedet. Flere og flere af os søger efter nye oplevelser og aktiviteter som vi kan berige os selv med og her giver vi nogle bud på hvad det eksempelvis kunne være.

Giv dem en tur i luftballon over danmark

Forestil dig en varm sommeraften, solen begynder så langsomt at gå ned og så stiger det kommende brudepar op i en luftballon og svæver hen over det smukke landskab. Helt stille og uden en lyd, det er en helt unik og særlig oplevelse som alle burde prøve. Turen kan bookes flere steder i landet og hele oplevelsen foregår selvfølgelig med en erfaren instruktør oppe i luftballonen.

Giv dem et unikt cruise i middelhavet

Det ses ofte at brudepar tager selve bryllupsrejsen på et cruise hvor de har tid til at være alene og sammen og samtidig kan de opleve nogle forskellige byer på deres rejse. Hvis du ved at de har andre planer for selve bryllupsrejsen så kunne det jo være at du eller flere af gæsterne kunne give dem denne unikke oplevelse.

Giv dem et ophold på et Fransk slot

På selve bryllupsdagen skal brudeparet selvfølgelig føle sig som prins og prinsesse, men hvorfor ikke fortsætte i denne magiske verden og give dem et ophold på et fransk slot. Der findes masser af gamle slotte og vingårde som man kan vælge mellem. Her vil der være ro og der vil blive passet godt på det nye brudepar med både god mad, lækker vin og fantastisk natur samt en skøn ro.

Giv dem en oplevelse i en superbil

Hvis du ved at brudeparret er til fart og spænding og begge to har lidt benzin i blodet, så kunne det være sjovt at se dem sammen enten på en lukket bane hvor de for alvor kan prøve at trykke speederen helt i bund på en superbil. Den lidt billigere løsning er at komme ud og køre en superbil på landevej med en instruktør eller alene. Her skal man dog holde sig til reglerne og må ikke på samme måde trykke speederen helt i bund.

Det var fire unikke oplevelser og lidt til enhver smag, vi håber du kunne bruge disse bud og komme tættere på hvad du egentligt skal give brudeparret i gave. Hvis du vil have flere gaveideer så se flere gaver til hende og gaver til ham.Brud og Gom