5 gode råd INDEN du finder din brudekjole

Er det snart tid til at du skal ud og finde den perfekte brudekjole? Så er der selvfølgelig en helt masse ting, som du skal tænke over og som du skal finde ud af inden. Læs her 5 gode råd som du skal overveje INDEN du finder din nye brudekjole.

Lav et budget – og hold dig til det

Inden du går ud og forelsker dig i en dyr kjole til 150.000 kr., så sæt dig ned med din kommende mand og aftal et budget, som du kan købe brudekjole for. Ved at I sammen laver et budget inden du tager ud og kigger, vil du helt sikkert opleve at selve turene ud og prøve, bliver meget mere afslappede, da du ved præcis hvor mange penge du har at gøre godt med.

Så gælder det bare om at holde det budget som I har aftalt…

Kig flere steder

Når du så har fundet ud af hvordan dit budget ser ud, når du skal købe din brudekjole. Så tag ikke kun ud og besøg et sted, besøg gerne flere steder. Selvom du måske finder ”the one” det første sted, så skader det ikke at sige at du gerne lige vil kigge nogle andre steder først, og om de vil ligge kjolen til side for dig.

Ved at kigge flere steder, kan det være at du finder nogle kjoler, som du slet ikke havde regnet med at du ville kunne lide.

Vil du tabe dig inden brylluppet?

Har du planer om at du skal tabe dig et par kilo, eller måske tage et par kilo på inden brylluppet? Så snak med salgsassistenterne i butikkerne om dette, og hør dem om hvad dine muligheder for andre størrelser er. Fortæl dem om hvor meget du forventer at tabe dig, eller hvor meget du forventer at øge din vægt, så de kan svare dig på, om de så har den kjole du gerne vil have i din ’nye’ størrelse.

Her er det selvfølgelig ekstremt vigtigt at du er realistisk, og rent faktisk fortæller om hvad du regner med at der kommer til at ske, ikke hvad du drømmer om.

Er der andre ting på din krop som ændres inden brylluppet?

Husk også at fortæl salgspersonalet om andre ændringer på din krop. Der er rigtig mange danske kvinder, som vælger at få lavet kosmetiske operationer inden deres bryllup. Ifølge Roskilde Privathospital, vælger disse kvinder både at få lavet kosmetiske ændringer af deres bryster, deres krop og deres ansigt.

Her er det jo selvfølgelig vigtigt at du medregner en eventuel brystforøgelse, hvis du går og overvejer dette. Hvis du vil læse mere om hvilke kosmetiske ændringer, du kan få fortaget inden dit bryllup, så klik dig ind på roskildeprivathospital.dk og læs meget mere om dine muligheder.

Tag dine veninder med

Det sidste råd som vi vil give dig, når du skal ud og kigge på brudekjole, er at tage nogle af dine bedste veninder med. Både så du kan få en sjov og dejlig dag i deres selskab, men også så du kan få deres ærlige meninger om, hvordan din kjole ser ud.

Så er der jo kun tilbage og sige, held og lykke med at finde din bryllupskjole, og husk at det vigtigste er at du selv føler dig tilpas i den, og at du selv synes at du ser smuk ud i din bryllupskjole.

 Brud og Gom