Bliv den smukke brud, du altid har drømt om

Har din kæreste været nede på knæ og erklæret sin kærlighed til dig – og har du sagt ja? Så er du måske en af dem, der til det kommende forår eller sommer skal iklæde sig den smukkeste hvide kjole og give dit livs kærlighed det store ja. Hermed lover I hinanden at elske i medgang og modgang. At blive gift er en stor dag for jer og en stor begivenhed for den familie og de venner, som skal være med til at fejre jer – og selvom det er både gommen og brudes fest, så vil langt de fleste øjne hvile på den smukke brud som festens midtpunkt. Derfor er det særligt vigtigt, at bruden føler sig smuk og godt tilpas, så hun kan slappe af og nyde festen med ro i maven uden bekymring om, hvordan hun ser ud. Det kan Beautystyle i Århus hjælpe med.

Få smukke hvide tænder til den store dag

I har netop givet hinanden det bekræftende ja, og kan nu erklære jer for ægtefolk at være. Allerede under vielsen knipser gæsterne løs med kameraet for at få foreviget det glade øjeblik, og alle vil have billeder af det nygifte par. Måske har I endda hyret en professionel fotograf til at forevige dagen? Uanset hvad vil billederne højst sandsynligt bære præg af glæde og smil, og du kan med en enkelt behandling på 60 minutter få smukke hvide tænder igen. Faktisk oplever de fleste at opnå flere nuancer hvidere tænder gennem behandlingen.

Sådan foregår behandlingen

Der tilbydes forskellige behandlinger i Århus af forskellig varighed. Fælles for dem er, at tandblegningen foregår helt uden blegemiddel og syre, hvilket betyder at hverken dine tænder, tandkød eller emaljen bliver skadet af behandlingen, og du kan gentage behandlingen ligeså ofte du ønsker. Resultaterne af behandlingen holder op mod seks måneder.Brud og Gom