Bryllup på budget? 4 måder at spare penge på begivenheden uden at gå på kompromis

bryllup-paa-budgetDet kan hurtigt blive dyrt at holde et bryllup, men det behøves ikke være ensbetydende med, at du bliver ruineret. Der heldigvis forskellige måder til at spare penge på den store begivenheden, uden at man behøves at gå på udkig. Denne guide er henvendt til dig, der vil afholde et bryllup på budget.

 

1.     Køb tøjet på nettet og spar penge med rabatkoder

Bryllupstøj er som udgangspunkt ikke billigt, men du kan alligevel spare mange penge. Er du tidligt ude, kan du købe tøjet til dit bryllup på nettet, hvor besparelserne ofte er store. Man kan f.eks. spare penge på jakkesættet og slipset til brudgommen. Det er bl.a. en mulighed hos Zalando, hvor man spare penge på tøjet til brylluppet, hvis man bruger en rabatkode.

Det er som udgangspunkt billigere at handle på nettet sammenlignet med fysiske butikker. Det er tilmed meget nemmere at sammenligne priser på nettet, da man kan benytte sig af forskellige services for prissammenligning.

 

2.     Hold festen i haven

Skal man holde et bryllup, behøves man ikke nødvendigvis leje et dyrt og fancy sted. Har I pladsen til det, kan I overveje at holde festen i haven. Der er mulighed for at leje både telte, borde og stole til større arrangementer, hvilket I kan overveje at benytte jer af. Ellers findes der også havemøbler til priser, hvor alle kan være med. Holder man festen i haven, er man naturligvis afhængig af vejret, men det er ikke desto mindre noget, som mange brudepar har valgt at benytte sig af.

Der er ofte rigtigt mange penge at spare ved at holde sin bryllupsfest i haven, da man ikke skal tage højde for høje priser for leje af festsale o.l.

 

3.     Lav selv maden

Det kan hurtigt blive en dyr affære at skulle købe mad udefra, men det er heldigvis ikke et must. Har I tiden og evnerne til det, kan I overveje at lave maden på egen hånd. Skal det ikke virke alt for uoverskueligt, så kan (og bør) i få en hjælpende hånd af venner og familiemedlemmer.

Det kræver en vis form for forberedelse, hvis man selv skal lave maden til sit bryllup, men det kan lade sig gøre – og der er altså mange tusinde kroner at spare.

 

4.     Hjemmelavede indbydelser

Det behøves ikke koste en formue at lave indbydelser til sit bryllup. Finder man sin kreative side frem, så kan man naturligvis lave sine indbydelser på egen hånd. Når det drejer sig om hjemmelavede indbydelser, så har man mulighed for at finde masser inspiration på nettet. Det er en realitet, at hjemmelavede bryllupsinvitationer både er mere personlige og ikke mindst billigere. Skal man have en professionel til designe sine indbydelser kan det hurtigt blive en dyr affære. Derfor kan det være en god idé at lave sine egne indbydelser, hvor man kan holde sine udgifter nede på et minimum.Brud og Gom