Bryllupsgaven til brudeparret

bryllupHvad giver man i bryllupsgave? Måske har du fået udleveret en lang liste over ønsker, og så er det bare at vælge. Eller måske vil du give parret noget, det slet ikke ved, det ønsker sig. Ideerne er mange, så det er bare om at komme i gang med at undersøge markedet for gaver.

Oplevelser er altid en god gave. De fleste bliver glade for en bryllupsgave, som de kan bruge sammen, når hverdagen melder sig, og parret trænger til forkælelse. Et gavekort til en restaurant, parret godt kan lide, er en fin idé. Så vil brudeparret tænke på jer og deres dejlige bryllup, når maden og vinen bliver indtaget i stearinlysenes skær.

Gavekort til rejser
En anden idé til bryllupsgave er et gavekort til et rejsebureau, hvis parret godt kan lide at rejse. Måske går I flere sammen om gaven, så det kan blive til et større beløb. Vælg et rejsebureau, der har de rejsemål, hvor brudeparret har lyst til at rejse hen. Man kan også give et gavekort til et hotel – f.eks. et spahotel, hvor brudeparret kan ligge i varme bade eller få massage. Det er luksus for de fleste og igen en god gave, parret kan bruge, når det trænger til at komme væk fra hverdagen. Biografbilletter eller billetter til teater eller koncert er også en mulighed til parret, der sætter pris på dette.

Måske et maleri
Hvis brudeparret er kunstinteresseret er et maleri eller litografi en mulighed. Men det er vigtigt, at I kender parrets stil eller ved, at det har en bestemt favoritkunstner. På den måde går I ikke helt galt i byen, for det er ærgerligt at bruge en del penge på noget, som måske ikke falder i god smag.
Keramik eller flotte, mundblæste glas er også en smuk og personlig gave, hvis parret (eller en af dem) kan lide den slags. Rundt omkring er der flere kunstnere, som sælger flotte ting, som mange bliver glade for. Smukke vinglas er en gave, som de fleste kan bruge. Ellers kan man give de glas, som man ved, at parret samler på, og som sikkert står på ønskelisten. Til de vininteresserede er et par flasker god vin eller champagne også en fin gaveidé.

Grill til haven
Bor brudeparret med hus og have er en god grill noget, der plejer at glæde de fleste. Eller havemøbler, som også er en god idé, hvis flere går sammen om dem.
Til inden døre er en lækker plaid altid dejlig til efteråret og vinteren. En smuk lysestage eller lampe er også en lækker ting at få, da det er noget, der hver dag vil minde brudeparret om deres bryllup. Lækkert design synes de fleste om, og måske har brudeparret ikke selv råd til det, da mange står med udgifter til hus/lejlighed og børn.

Album til billeder
Lækre fotoalbum til bryllupsbillederne er også en mulighed. Det kan så blive de lidt mere eksklusive album, som man kan have liggende fremme.
Hvis parret ønsker sig penge, og du synes, det er en lidt kedelig gave, kan du krydre gaven med en lille bog om kærlighed. Er du kreativ, kan du kreere en kuvert eller pose, som gaven kan ligge i. For selv om penge kan lyde kedeligt, kan det være, at brudeparret synes, det er den bedste bryllupsgave, fordi der skal spares op til en stor ting.

Tags: , , ,Brud og Gom