Bryllupskørsel til den store dag

bryllupHvis du drømmer om at køre i en Limousine, er det på din bryllupsdag, køreturen kan gå i opfyldelse. Netop på den dag ønsker mange at køre i et spektakulært køretøj til og fra kirken, og det kan være alt fra hestevogn over cabriolet til Limousine. Hvis prisen ikke er afgørende, kan du få din bryllupskørsel, som du ønsker den.

Kør som en prinsesse
Royale veteranbiler som Bentley og Rolls Royce kan man leje hos firmaer, der er specialister i bryllupskørsel. Jaguar og Ford T er også populære transportmidler, når brudeparret forlader kirken som mand og kvinde. Køreturen går ud i naturen, hvor billederne skal tages, og derfra bliver I kørt til det sted, jeres fest skal holdes. I bilen får I champagne og måske jordbær med chokolade, og I kan nyde at være helt alene som nygifte. Den køretur er for dig, der vil være prinsesse for en dag. Her mangler ingenting, og du får beundrende blikke på din vej ud i naturen.

Højt til hest
Hvis I ønsker den romantiske hestevogn er det også en mulighed, og du kan vælge mellem åben eller lukket karet. Smukt ser det ud, når du kommer kørende i hestevogn i brudekjole og med et glas champagne i hånden. Bryllupskørsel kan foregå på mange måder. Det kan også være, at I kender en, I kan låne en bil af. Eller måske betyder bryllupskørslen slet ikke noget for jer. Og I kører af sted i jeres egen bil – eller på cykel.

Medvind på rejsen
Bryllupskørsel har været en tradition i mange år. Turen fra kirken skal give parret medvind, og køretøjet symboliserede før i tiden, hvilken levestandard brudeparret havde. I dag handler det vist mest om, hvilken stil man har. Par med en afslappet tilgang til deres bryllup vælger ofte en billig løsning, når det gælder bryllupskørsel, mens de par, der ønsker et bryllup med pomp og pragt vælger den royalt inspirerede bryllupskørsel.

Kørsel til bryllup i lang bil
Det mest opsigtsvækkende køretøj til bryllup er nok en lang, hvid Limousine med en uniformeret chauffør, der åbner og lukker døren for jer. Dem ser man ikke mange af i Danmark, og skal jeres bryllup have hele armen, er det køretøjet for jer. Bilen bliver pyntet, som I ønsker det, og jeres bryllupskørsel bliver som taget ud af en amerikansk film.

Bil med blomster
Bruger I jeres egen eller jeres forældres bil, kan I også gøre den fin med blomster og brudeslør. Man sparer en del penge med den form for bryllupskørsel, og hvis køretøjet alligevel ikke betyder noget for jer, er det spild af penge at køre i Rolls Royce eller Limousine. Find ud af, hvad I har mest lyst til, og tal om hvor mange penge, I har lyst til at betale for jeres bryllupskørsel. Mulighederne er mange, og måske skal I tænke kreativt og finde en løsning, som man ikke ser så ofte. Harley Davidson, helikopter eller todækker bus med resten af selskabet. Vælg selv. Men husk champagnen.

Tags: , ,Brud og Gom