De sidste bryllupsforberedelser

Dagene op til den store dag kan både være stressende og hektiske. Der er så meget at holde styr på, og det er ikke altid lige nemt at holde et overblik over situationen. Du begynder måske at frygte at selv de mest essentielle ting mangler. Men i virkeligheden er det sikkert styr på det meste. I mangler måske bare nogle småting før den helt store dag kommer.

Er der helt styr på bordplanen?

En bordplan kan nå at ændre sig meget i løbet af bryllupsforberedelserne pga. afbud f.eks. Sørg for, at der er styr på den endelige bordplan. Det mest essentielle at tænke på, når I laver bordplan, er at sammensætte jeres gæster således, at I får den bedste stemning på dagen som muligt. Sæt folk sammen, som normalt snakker godt sammen. Det er langt fedest for alle, at der ikke er akavet stemning for nogen i løbet af hele aftenen.

Har du mindske fået tøj?

Noget af det, som let kan blive forglemt, er outfittet til de mindste i familien. Det skal gerne være noget, som er sødt og fint, men som heller ikke er for dyrt, så det slet ikke tåler at blive beskidt, for det kan ikke undgås. Spar nogle penge på tøjet til de små ved at købe deres tøj i et outlet. Køb billigt børnetøj online hos Dansk Outlet. På den måde kan I få noget helt nyt tøj, som intet fejler, men I kan samtidig spare helt op til 80% på det. Det er smart, når det skal være noget tøj, som kunne tale at blive beskidt.

Skab nogle fine og personlige borde

Gør noget ud af at skabe nogle fine borde, for det er virkelig noget, som folk vil lægge mærke til og huske fra jeres fest. Vælg f.eks. et farvetema og gå ud fra det. I kan lave bordkort selv, for at det bliver mere personligt. Fold desuden nogle fine servietter og placér nogle flotte lys. Der findes også masser af pæne bordløbere og andet bordpynt, som vil kunne passe til ethvert bryllup og enhver stil. Det hele behøver ikke at være totalt perfekt, men gå efter et personligt look i stedet.

Lav en gæstebog

For at I kan forevige jeres dag mere end bare gennem billeder, så køb en gæstebog, hvor jeres gæster kan komme med en hilsen. Så vil I altid kunne hive den frem og læse i den, når I savner dagen. Det er en rigtig sjov idé, og den kan udsmykkes på mange måder. Evt. sæt billeder fra dagen ind i også.

Husk at nyde tiden

Selvom tiden op til kan virke kaotiske og stressende, så husk af nyd dem, for lige pludselig er det hele slut. Det handler ikke blot om at nyde selve dagen, men også at hygge sig med at være sammen om hele planlægningen. I vil snart kunne tænke tilbage på en rigtig dejlig tid, så prøv ikke at stress for meget, men tag det med ro og nyd det.Brud og Gom