Den perfekte polterabend

Står du over for at skulle planlægge og gennemføre den helt perfekte polterabend for en kommende brud eller gom, og er du derfor allerede nu på udkig efter nogle gode steder, hvor det er sikret, at I kan blive udfordret samtidig med, at I får jer et godt grin? Så er der især et sted, som I bør overveje at besøge. Læs mere om det her.

 

Den store dag før brylluppet

Der er ikke noget smukkere i livet, end når to mennesker skal forenes og forevige deres kærlighed med et bryllup. Og der findes hellere ikke noget, der er sjovere i livet end at ydmyge disse personer bare en lille smule og for sjov før deres store dag, så de én gang for alle kommer til at forstå, at de er værdsatte blandt både venner, familie og bekendte.

 

Det er selvfølgelige den obligatoriske polterabend, som der her er tale om. Og når man står over for at skulle planlægge en sådan, er der flere ting, som man skal have med i sine overvejelser. For det første skal man finde ud af, hvem der skal inviteres, og for det andet skal man afgøre, hvad der skal ske på dagen.

 

En polterabend med spænding

En af de ting, som der med fordel kan være en del af programmet, hvad enten der er tale om bruden eller gommen, er en tur i Gorillapark i Odense. Dette er en park, der kan få jer alle til at føle jer udfordret, når I bevæger jer rundt mellem trætoppende og forsøger at klatre jer igennem de mange forhindringer, som besværliggør vejen til målet.

 

Ikke nok med at I får jer en hylemorsom og nervepirrende polterabend i Odense, så vil I også få et par timer, som er proppet med grin, nervøsitet, heltemod og masser af hyggeligt samvær, idet der ligges op til samarbejde.Brud og Gom