Den ultimative bryllupsgave – Design plakat med egne billeder

Er du inviteret til bryllup, eller skal du selv giftes? Så findes der et fremragende bud på en bryllupsgave – en selvdesignet plakat af egne billeder. Som bryllupsgæst kan du give brudeparret gaven til festen eller efter, hvis det skal være billeder fra selve bryllupsfesten. Hvis du skal giftes, så egner gaven sig også til morgengavebordet efter bryllupsfesten til din ægtefælle. Én ting er sikkert. Det vil ikke blive en upersonlig bryllupsgave, som kunne være købt af hvem som helst i hvilken som helst butik.

 

Kun fantasien sætter grænser

Ved at designe din egen plakat med selvvalgte billeder kan du sætte dit personlige præg på bryllupsgaven på mange måder. Det kan gøres gennem valg af farver, tekst samt plakatens stilart og størrelse. Teksten kunne være nogle betydningsfulde ord til brudeparret, en vigtig læresætning eller datoen for bryllupsfesten. Plakaten kan indeholde ét eller flere billeder, hvilke kan være fra bryllupsdagen, af brudeparret eller et betydningsfuldt minde. På denne måde kan billederne også få en plads hængende på væggen frem for at være gemt væk på kameraet, mobilen eller i et fotoalbum.

 

Hvordan kommer jeg i gang?

Med de mange muligheder mellem farver, stilarter og layout lyder en selvdesignet plakat måske som et kompliceret gavevalg. Det er dog langt fra tilfældet. Designprocessen af din plakat er ganske simpel. Først vælger du stilarten til dit billede. Efterfølgende vælger du billederne, som skal være på plakaten. Her får du også mulighed for at beskære dem. Det sidste, du skal tage stilling til, er blot at skrive en eventuel tekst og vælge mellem tre størrelsesformater. Disse passer til standardrammestørrelser, som findes i diverse butikker. Ejer du en ramme med særlige mål i forvejen, kan du forespørge plakatens størrelse til at passe disse. Inden du modtager din plakat, sendes et udkast af den på mail, som du godkender inden. Lettere bliver det vist ikke.

 

 

 

 Brud og Gom