Det skal du bruge når det smukke bryllupshår skal sættes

At skulle giftes er en meget stor begivenhed, som man vil tænke tilbage på resten af sit liv. Det betyder også at rigtig mange, gerne vil, at dagen skal være så perfekt som muligt. Det indebærer selvfølgelig også, at brudens hår skal sættes. De fleste tager til frisøren for at få det sat, men det er hverken den eneste eller nødvendigvis bedste løsning. De fleste kender en, der er god til, og kan lide at sætte hår. Når du spørger vedkommende, skaber du både en god relation, som du kan kigge tilbage på, men du personliggøre også din opsætning. Selvfølgelig har en privatperson ikke alle de samme ting som frisøren, og det er det, denne artikel vil løse.

Punkt-for-punkt – Det skal du bruge til din håropsætning.

Det kan godt være, at vedkommende allerede har tingene på listen, men ellers er det en god ide at anskaffe sig dem, ved at købe dem eller bare låne dem fra en god ven.

  • Krøllejern. Rigtig mange brude vælger at få lavet krøller i deres hår. Til det er det rigtig smart at have et velfungerende krøllejern, i god kvalitet.

  • Glattejern. Ligesom ved krøllejernet, er det smart at have et glattejern med. Det skal mest af alt bruges, hvis en krølle ikke blev som den skulle, men kan også bruges hvis bruden vil have glat hår. Se meget mere om glattejern her: Glattejern test.

  • Nipsting. Med nipsting menes der små ting til håret. Måske ønsker bruden at der skal små perler eller diamanter i håret, hvis det er tilfældet, skal det også anskaffes.

  • Hårnåle. Hårnåle er en af de vigtigste ting. Man kommer til at bruge mange flere hårnåle end man tror, så sørg for at have et godt lager. Man skal i hvert flad ikke gå ned på hårnåle.Brud og Gom