Få inspiration til flotte invitationer

Har du mødt den eneste ene, og føler I at det er tid til at blive gift? Hvis ja, så er det bare med at komme i gang med planlægningen. Det første der skal laves og sendes ud, er de famøse bryllupsinvitationer. Man kan vælge at lave dem på mange forskellige måder, alt efter hvad man ønsker. Man kan bl.a. designe sin invitation online, eller man kan vælge at lave sin helt egen unikke invitation. Men én ting er fælles for alle hjemmelavede invitationer. Man skal have nogle materialer, som f.eks. papir, lim, tuscher osv. I kan finde det hele her.

Skab din helt egen unikke invitation

Når I så har materialerne, så er det bare i gang med at klippe-klistre. Hvis I har en form for tema eller en bestemt farvekombination til jeres forestående bryllup, kunne det være en ide at tage det med i invitationen, som en lille forsmag på det. I kan også vælge at bruge nogle billeder, hvor i begge er på, så ingen er i tvivl om, at det er jer, det handler om.

Den bemærkelsesværdige invitation

Hvis det skal være en bemærkelsesværdig invitation, så drop de sorte og hvide farver. Brug nogle andre farver, som skinner mere igennem og er mere specielle. På den måde bliver invitationen også lidt mere festlig at kigge på. Mange vælger også at bruge forskellige symboler, og sætter det på deres invitationer. Det kunne f.eks. være blomster, et kors eller hjerter. Hvis I er til den slags, så kunne det være en god ide prøve og få nogle med i invitationens design. Lige meget hvad, så er der et hav af muligheder og forskellige ideer til hvordan I kan designe jeres invitation og mange har også lagt billeder op på nettet fra deres bryllup, som i kunne bruge som inspiration.Brud og Gom