Find de rigtige smykker til dit bryllup

Udover forlovelsesringe og vielsesringe, er smykker med til at fuldende dit look på den store dag. Men det kan være svært at beslutte, hvilken slags smykker, du skal vælge. Du vil nødigt overgøre det, men samtidig vil du også gerne stråle gennem dine smykker, som du har gjort lidt ekstra ud af til brylluppet. Her er nogle gode råd til, hvad du skal være opmærksom på, når du vælger dine bryllupssmykker:

Din udskæring

Når du vælger halskæde, er det en god idé at tænke over, at smykket ”udfylder” den bare hud og ikke hænger udover kjolen. For eksempel er korte eller mellemlange halskæder smukke til stropløse kjoler. Kjoler med en højere hals efterlader derimod ikke meget plads til en halskæde, så fokuser i stedet her på nogle flotte øreringe eller et iøjnefaldende armbånd.

Dit hår

Er dit hår opsat, vil det være flot med nogle større statementøreringe eller øreringe med vedhæng. Hvis dit hår er løst, fungerer det bedst med mindre ørestikker, for eksempel små diamanter. Hvis du gerne vil bære større øreringe med løst hår, er det en god idé at vælge nogle, der er lange og derfor kan ses gennem håret.

Farven på din kjole

For det mest harmoniske udtryk, gælder det om at finde smykker, der understreger farven på din kjole. Hvidguld eller platinsmykker ser eksempelvis bedst ud med en helt hvid kjole, mens guld eller rosa-guld fungerer godt med en kjole, der har en varmere hvid farve.

Hold det enkelt

Det kan være fristende at give den hele armen på din bryllupsdag, men generelt er det en god idé at holde mængden af dine smykker nede. I sidste ende, bør fokus være på dig, og ikke dine smykker – nogle er ‘less is more’ den rette måde at style sig på.Brud og Gom