Find den helt rigtige bryllupslokation

En bryllupslokation ligger base for jeres bryllup og det er derfor vigtigt at finde den helt rigtige lokation, der passer til jer og jeres budget. Hvor drømmer i om at holde brylluppet henne? Skal det være på et idyllisk landsted, hjemme i haven eller måske i et festlokale?

Festlokale

Der er rigtig mange udgaver af et festlokale og det kan måske være svært at finde hoved og hale i hvad i skal vælge. Et festlokale, kan både være i et forsamlingshus i nærheden af hvor i bor, eller det kan være i en forening, eller restaurant der tilbyder festlokaler. Festlokaler kan variere rigtig meget i pris, alt efter hvor de ligger henne og hvordan de ser ud. For nogle festlokaler, vil kræve rigtig meget arbejde i udsmykning for at få det rigtig til at ligne et bryllup, mens andre lokationer bare oser af bryllup, når man træder ind i lokalet. Holder i festen i et festlokale, så skal i højst sandsynligt stå for det hele selv, både madlavning, oppyntning og borddækning. Medmindre i selvfølgelig finder et festlokale på en restaurant, så laver de selvfølgelig maden, efter jeres ønsker og de har sikkert nogle bryllupsting, som der bruges, medmindre i har nogle helt specifikke ønsker. At holde festen i et festlokale passer godt til jer, hvor budgettet ikke er så højt og i gerne vil have en masse mennesker med. I kan jo for at spare lidt på pengene, gøre sådan at gæsterne hver tager en ret med. På den måde skal i ikke bruge en masse tid i køkkenet eller skal ud og finde en restaurant der leverer mad ud af huset. Et festlokale kan i gøre med næsten som i vil i forhold til oppyntning og det er kun budgettet der sætter grænser for hvordan at jeres bryllup kommer til at se ud.

Feriebryllup

I kan også vælge at stikke af og blive gift i udlandet og holde et feriebryllup. Det kræver selvfølgelig en hel del planlægning, alt efter hvilken type bryllup i vil have. Vil i bare have et Las Vegas bryllup, hvor det bare er jer to der er til stede. Dette er den lidt sjovere måde at blive gift på og er for dem der ikke vil have det helt traditionelle bryllup. Hvis i mødtes på en ferie, kan det jo være oplagt, at komme tilbage hvor det hele startede og blive gift, så i ligesom fuldender cirklen. I kan vælge at lave et stort bryllup, eller i kan vælge at gøre det meget intimt, alt efter hvad i har lyst til.  I skal dog lige huske at tænke over om i skal tage vielsen på rådhuset i Danmark, og få en Blessing i udlandet eller om i skal have en officiel vielse i udlandet. Det kan dog være lidt mere besværligt at tage den officielle vielse, da det tager sin tid at få igennem og kræver tit at i enten er længe i landet eller rejser frem og tilbage.

I haven

Er i ikke til det helt store hurlumhej med at finde en lokation og har i en fin have som i bruger meget tid i, kan det være oplagt at holde et havebryllup. Ved at holde et havebryllup vil i spare pengene på et lokale. Men som vejret i Danmark, kan det være en rigtig god ide, at leje et telt eller en anden form for overdækning som kan beskytte jer mod regn og vind. I kan også vælge her at lave et sammenskudsgilde for at spare penge eller i kan få mad ud af huset, fra et cateringfirma.

Gods

Den sidste og tit også den dyreste og mest eventyrlige lokation at vælge er et gods eller slot. Mange kvinder drømmer om at blive gift på et slot eller et gods, hvor de kan føle sig som kongelige for en dag. Et sådan sted er Sonnerupgaard Gods, her kan i få et bryllup i unikke og fredelige omgivelser, helt for jer selv. Sonnerupgaard Gods tilbyder jer et bryllup med overnatning på Sjælland.Brud og Gom